Δεν επιστρέφει τελικά ο Σουμάχερ στην F1

0













Τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή του Μάϊκλ Σούμαχερ στη Φόρμουλα 1 μετά από πρόβλημα που διαπιστώθηκε στον αυχένα του. Έτσι όσοι περίμεναν να τον ξαναδούν στις πίστες (σίγουρα ήταν εκαταμμύρια κόσμος), απλά δεν θα τον δούν. Διαβάστε τις δηλώσεις του από την προσωπική του ιστιοσελίδα.
"Χθες το βράδυ (Δευτέρα), έπρεπε να ενημερώσω τον πρόεδρο της Ferrari Λούκα ντι Μοντετσέμολο και τον υπεύθυνο της ομάδας Στέφανο Ντομενικάλι ότι δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω τη θέση του Φελίπε. Πραγματικά προσπάθησα τα πάντα για να κάνω δυνατή αυτή την προσωρινή επιστροφή και λυπάμαι ειλικρινά που δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ξεπεράσω τον πόνο στο λαιμό που με ταλαιπωρούσε μετά την πρώτη ημέρα στο Μουτζέλο, αν και κάναμε ό,τι ήταν δυνατό από ιατρικής και θεραπευτικής άποψης να το ξεπεράσω", τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ο "Σούμι", για να προσθέσει: Οι συνέπειες από το ατύχημα που είχα με τη μοτοσικλέτα τον περασμένο Φεβρουάριο και προκάλεσε αυτόν τον τραυματισμό στον αυχένα, αποδείχτηκαν πολύ σοβαρές. Γι'αυτό το λόγο ο αυχένας μου δεν μπορεί να αντέξει τις μεγάλες πιέσεις από το μονοθέσιο της F1. Αυτά ήταν τα ξεκάθαρα αποτελέσματα των εξετάσεων που κάναμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες αλλά και της τελικής εξέτασης που πήραμε χθες το απόγευμα. Είμαι απογοητευμένος. Ζητώ συγγνώμη από τους ανθρώπους της Ferrari και όλους τους φιλάθλους οι οποίοι εύχονταν την επιστροφή μου. Επαναλαμβάνω πως έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου. Το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα στους επόμενους αγώνες της".

Ο Luca Badoer θα είναι στην θέση του Felipe Massa. O 38χρονος επι πολλά χρόνια δοκιμαστής της Ferrari, θα βρεθεί στο τιμόνι της στο επόμενο αγώνα στις 23 Αυγούστου αλλά και ξανά σε αγώνα ύστερα από πολυετή απουσία.
Μοιράσου το στο Facebook

Δημοσίευσε το στο Twitter
Reblog this post [with Zemanta]
Δημοσίευση: Αυγούστου 11, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δεν επιστρέφει τελικά ο Σουμάχερ στην F1"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator