"Πλάκα με κάνεις ?"

0



Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής, όπως και σε άλλες περιοχές της χώρας (Κάρυστος, Σκύρος, κλπ) λόγω των μεγάλων δασικών πυρκαγιών που έχουν εκδηλωθεί, εφιστά την προσοχή των πολιτών στις ανωτέρω περιοχές για την λήψη μέτρων αυτοπροστασίας.

Ειδικότερα, αν η πυρκαγιά πλησιάζει το σπίτι σας

- Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. (...όπως ο Καραμανλής και ο Παυλόπουλος)

- Απομακρύνετε αμέσως όλα τα εύφλεκτα υλικά από τον περίγυρο του κτίσματος και μεταφέρετέ τα σε κλειστούς και προφυλαγμένους χώρους.(...στο μέγαρο Μαξίμου)

- Μαζέψτε άμεσα όλες τις τέντες που έχετε ανοίξει στα μπαλκόνια και τα παράθυρα του κτίσματος.(...και βάλτε σημαίες της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ-το ίδιο είναι-)


- Κλείστε καλά όλες τις πόρτες και τα παράθυρα και φράξτε όλες τις χαραμάδες με βρεγμένα πανιά για να μην μπει καπνός και καύτρες στο εσωτερικό του κτιρίου.(...χρησιμοποιήστε τις σημαίες για αυτή τη δουλειά)

- Αν η διαφυγή σας είναι πλήρως εξασφαλισμένη απομακρυνθείτε από τον χώρο, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα σας δοθούν από τις κατά τόπους αρμόδιες αρχές.(...μη ξεχάσετε το εκλογικό σας βιβλιάριο κατα την αποχώρηση)

- Εάν η διαφυγή σας δεν είναι πλήρως εξασφαλισμένη μην επιχειρείτε την εγκατάλειψη του χώρου σας. Η πιθανότητα επιβίωσης σε ένα οικοδόμημα κατασκευασμένο από άφλεκτα υλικά είναι μεγάλη, ενώ αντίθετα είναι μικρή μέσα σε αυτοκίνητο το οποίο βρίσκεται σε καπνούς και φλόγες.(...προτιμήστε να καείτε ζωντανοί με τη σημαία της ΝΔ αγκαλιά)

- Αν παραμείνετε στο σπίτι, μπείτε μέσα σε αυτό μαζί με όλη την οικογένεια σας και συγκεντρωθείτε όλοι μαζί σε ένα χώρο.(...θα καείτε πιο ανώδυνα τραγουδώντας τον ύμνο της ΝΔ)

- Μόλις περάσει η πυρκαγιά βγείτε έξω από το σπίτι σας και σβήστε αμέσως τις μικροεστίες που παραμένουν.(...τώρα μπορείτε να αγοράσετε το διπλανό οικόπεδο που δεν μπορούσατε πριν, με τον ίδιο τρόπο που αγοράσατε και το υπάρχον)

- Αν αποφασιστεί εκκένωση της περιοχής ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες και τις διαδρομές που θα σας δοθούν.(...προσοχή, τα CAYENNE και τα HUMMER έχουν προτε
ραιότητα)

ζητώ συγνώμη,

και του χρόνου

Μοιράσου το στο Facebook

Δημοσίευσε το στο Twitter
Δημοσίευση: Αυγούστου 24, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Πλάκα με κάνεις ?""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator