Εξιτήριο για Μάσα

0


Eννέα ημέρες μετά το τρομερό ατύχημα και τον σοβαρό τραυματισμό του στο γκραν πρι της Βουδαπέστης, ο Φελίπε Μάσα πήρε το πρωί της Δευτέρας εξιτήριο από το ουγγρικό νοσοκομείο "Aek", όπου νοσηλευόταν από τις 25 Ιουλίου. Για τη μεταφορά του Βραζιλιάνου πιλότου στο Σάο Πάουλο επιστρατεύτηκε ένα ιδιωτικό τζετ, ενώ συνοδευόταν από τη μητέρα του Ραφαέλα και τον προσωπικό του γιατρό, Ντίνο Άλτμαν.

Υπενθυμίζεται ότι τη θέση του Μάσα στη Ferrari, μέχρι να μπορέσει να επιστρέψει υγιής στις πίστες, έχει πάρει ο Μίκαελ Σουμάχερ, με τον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή να πραγματοποιεί στα 40 του χρόνια θρυλική επιστροφή μετά το "αντίο" του από την ενεργό δράση το 2006
Μοιράσου το στο Facebook
Reblog this post [with Zemanta]
Δημοσίευση: Αυγούστου 03, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εξιτήριο για Μάσα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator