Μπαντοέρ: «Με περιμένει δύσκολη δουλειά»

0


luca.jpg

Ο Λούκα Μπαντοέρ θα είναι ο αντικαταστάτης του Φελίπε Μάσα. Στην Βαλένθια θα κάνει το ντεμπούτο του στην Scuderia και όπως δήλωσε τα πράγματα θα είναι δύσκολα για εκείνον, με τον τερματισμό στον αγώνα να είναι ο πρώτος του στόχος.

«Αυτά τα 200 χιλιόμετρα είναι απολύτως ασήμαντα από τεχνική σκοπιά αλλά που έδωσαν την ευκαιρία να εξοικειωθώ ξανά με το μονοθέσιο» είπε αρχικά και συνέχισε: «Το ξέρω καλά και είναι προφανές ότι με περιμένει δύσκολη δουλειά στη Βαλένθια. Ο πρώτος αγώνας θα με βοηθήσει να ξαναμπώ στο ρυθμό ενός 3ημέρου της Formula 1. Δεν έχω θέσει στόχους, απλώς να ολοκληρώσω τον αγώνα».

Ο Λούκα Μπαντοέρ μπορεί να έχει την ευκαιρία να αντικαταστήσει τον Φελίπε Μάσα αλλά όπως δήλωσε στεναχωρήθηκε για τον Μίκαελ Σουμάχερ και την επιστροφή του που δεν έγινε πράξη!
«Έχω μεγάλο κίνητρο να αξιοποιήσω με τον καλύτερο τρόπο αυτή την ευκαιρία, αν και γνωρίζω ότι θα αντιμετωπίσω σκληρή πρόκληση, ιδιαίτερα στους πρώτους γύρους στη Βαλένθια. Θα είναι δοκιμαστική περίοδος για μένα, αλλά θα προσπαθήσω να εξασφαλίσω ένα καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να πω, οι πρώτες μου σκέψεις όταν βγω στην πίστα θα είναι για τον Φελίπε» είπε αρχικά και συνέχισε: «Πρέπει να προσθέσω ότι επίσης σκέφτομαι τον Mίκαελ, διότι προπονήθηκα μαζί του τις τελευταίες εβδομάδες, γνωρίζω πόσο ήθελε να επιστρέψει και πόση προσπάθεια κατέβαλε για να προετοιμαστεί. Παρότι η απόφασή του μου έδωσε αυτή τη σπουδαία εμπειρία να αγωνιστώ με τη Scuderia, λυπάμαι για αυτόν, διότι όχι μόνο είμαστε φίλοι, αλλά επίσης τον θαυμάζω».
gazzetta team
Μοιράσου το στο Facebook

Δημοσίευσε το στο Twitter
Reblog this post [with Zemanta]
Δημοσίευση: Αυγούστου 20, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπαντοέρ: «Με περιμένει δύσκολη δουλειά»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator