''Τους έχω βαρεθεί..!''

0


''Τους έχω βαρεθεί...!'' τιτλοφορείται η συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου και του συγκροτήματος ''Υπόγεια Ρεύματα'', που θα παρουσιαστεί σε διάφορες γωνιές της Αττικής και αλλού: 24/8 Αττικό Αλσος, 1/9 Θέατρο Βράχων - Φεστιβάλ Βύρωνα (μαζί τους ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Ρίτα Αντωνοπούλου), 7/9 Ν. Σμύρνη. Πρόκειται για μια οπτικοακουστική συναυλία όπου το γνωστό συγκρότημα ''Υπόγεια Ρεύματα'' διασκευάζει και ερμηνεύει με το δικό του τρόπο, σε σύγχρονους μουσικούς δρόμους, 25 τραγούδια με πολιτικό-κοινωνικό περιεχόμενο, από το ευρύ ρεπερτόριο του Θάνου Μικρούτσικου, πάνω στους στίχους των Μαγιακόφσκι, Χικμέτ, Μπρεχτ, Ρίτσου, Αλκαίου, Ελευθερίου, Αναγνωστάκη, Βιγιόν, Τριπολίτη, Καββαδία, Μπίρμαν κ.α. Ο Θάνος Μικρούτσικος θα είναι εκεί, παίζοντας πιάνο και δυναμώνοντας τη φωνή του σχήματος. Άρης Σπυράτος: σκηνοθεσία, επιμέλεια και προβολή βίντεο και φωτογραφικού υλικού.

Μοιράσου το στο Facebook

Δημοσίευσε το στο Twitter
Reblog this post [with Zemanta]
Δημοσίευση: Αυγούστου 15, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "''Τους έχω βαρεθεί..!''"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator