Όλη η Κόρινθος στο πόδι.

0


Έξω όλη η Κόρινθος κυριολεκτικά χθες βράδυ στη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα που οργάνωσε άψογα το Πνευματικό Κέντρο Κορίνθου. Η μεγαλύτερη σε όγκο συναυλία που έγινε ποτέ στη πόλη προκάλεσε τον ενθουσιασμό σε χιλιάδες Κορίνθιους με τη συμμετοχή επίσης των Μύρωνα Στρατή, και Ραλίας Χρηστίδου. Όλα άψογα χτες βράδυ (μέχρι και ουίσκι είχε στο αριστερό ηχείο). Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και τα κορίτσια του Πνευματικού κέντρου. Ένα πράγμα μόνο να ρωτήσω και συγνώμη......τι σημαίνει πολιτιστική εκδήλωση??????????
Δημοσίευση: Ιουλίου 27, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όλη η Κόρινθος στο πόδι."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator