Η Άννα Βίσση στο....Ηρώδειο

0


Στο Ηρώδειο θα εμφανιστεί το Σεπτέμβριο η Άννα Βίσση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τις χειμερινές της εμφανίσεις στο Αθηνών Αρένα.
Η απόλυτη Ελληνοκύπρια δήλωσε πως δεν θα τραγουδήσει στο Ηρώδειο το «Τραύμα» και το «Χωρίς το μωρό μου» επειδή δεν είναι ηλίθια. Δυστυχώς, αυτή η έκλαμψη ευφυίας δεν θα κρατήσει πολύ, αφού μετά από μερικές μέρες η Άννα Βίσση -εκτός από αυτά τα δυο τραγούδια- θα τραγουδάει κάθε βράδυ το «Μαγκάβα Τουτ» και το «Boom Boom Boom».
Στο Ηρώδειο η Άννα Βίσση θα τραγουδήσει κλασικά τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις και ο Μίκης Θεοδωράκης, γιατί είναι αδύνατο να ακούσεις τα δικά της τραγούδια χωρίς ποτό, τσιγάρο, γαρύφαλλα και ωτασπίδες.
Στο τέλος της εμφάνισής της θα πει και τρία τραγούδια του Νίκου Καρβέλα για να καταλάβει το κοινό πως η συναυλία τελείωσε και πρέπει να αποχωρήσει.
Τα έσοδα από τη συναυλία θα δοθούν στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων, επειδή η Άννα Βίσση αισθάνεται ενοχές για τις πνευματικές αναπηρίες που έχουν προκαλέσει τα τραγούδια της σε χιλιάδες παιδιά, και προσπαθεί τώρα να επανορθώσει.
Εν τω μεταξύ, αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Άννας Βίσση πως της αρέσει η Έλενα Παπαρίζου και πως θα την έβλεπε για σχέση, ενώ θα προτιμούσε για γάμο την Ελευθερία Αρβανιτάκη που είναι κορίτσι για σπίτι, φτιάχνει καλό μουσακά και γλείφει τους καμπινέδες.
Η απόλυτη «Έχω αρχίσει να τα χάνω και δεν ξέρω τι λέω» δήλωσε πως, μετά από το γάμο με τον Καρβέλα, έχει πάθει τέτοια ζημιά, που θα έκανε σχέση ακόμα και με τη Γεωργία Βασιλειάδου.
Στα άμεσα καλλιτεχνικά σχέδια της Άννας Βίσση είναι να παντρέψει δυο λεσβίες φίλες της, ώστε να γίνει η απόλυτη Ελληνίδα κουμπάρα.
http://www.lifo.gr/mag/columns/2167
Δημοσίευση: Ιουλίου 15, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Άννα Βίσση στο....Ηρώδειο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator