ΕΠΕΙΓΟΝ.....

1Αυτή την ώρα ( 1-7-09 ώρα 20.00 ) διεξάγεται στην ιστοσελίδα τοῦ CNN Türk ηλεκτρονικό δημοψήφισμα με θέμα την επαναλειτουργία της θεολογικής σχολής της Χάλκης. Αν επιθυμείτε να επαναλειτουργήσει ή εν πάση περιπτώσει δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί πρέπει να παραμείνει κλειστή, ψηφίστε ΕΔΩ , στη δεξιά στήλη περίπου στο μέσον της σελίδας. Για όσους δεν γνωρίζετε τουρκικά, η δημοσκόπηση βρίσκεται εκεί που γράφει με μεγάλα γράμματα "Anket" με ερώτημα "Sizce Heybeliada Ruhban Okulu acilmali mi?" και το "ναι" είναι το EVET. Μέχρι στιγμής (1-7-09 ώρα 21.00) οι ψηφίσαντες δηλώνουν ότι πιστεύουν πως είναι σωστό η σχολή να παραμείνει κλειστή!
Η δημοσκόπηση δεν θα διαρκέσει για πολύ! ΣΠΕΥΣΑΤΕ

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ 2-7-09 ΩΡΑ 23.00 ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΚΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δημοσίευση: Ιουλίου 01, 2009

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΕΙΓΟΝ....."
Ανώνυμος είπε...

που το ξετρυπωσες αυτο??? μπραβο παντως


2 Ιουλίου 2009 στις 10:58 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator