Από το αρχείο του Νίκου Καρνασιώτη - ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΑΤΟ ΤΟΥ 1950

0


ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ ΤΟ 1950. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ. ΤΟ ΔΙΟΡΩΦΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΑΝΔΡΕΑ ΣΙΩΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΥΣΙΚΑ.

ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΑΤΟ ΤΟΥ 1950.
ΠΙΣΩ ΔΕΞΙΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥΒΟΛΕΙΟ.
ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ κου ΑΛΑΦΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ.
ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟ Η ΚΥΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 84 ΕΤΩΝ.

Αν θυμάμαι καλά, το κατάστημα ήταν περίπου εκεί κοντά που σήμερα είναι το ψαράδικο "ΑΡΙΣΤΟΣ", στην αρχή της Π.Ε.Οδού, μετά τη γέφυρα, προς Διμηνιό.
Ίσως παλαιότεροι μπορέσουν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για τους ιδιοκτήτες, κλπ.
Η φωτογραφία τραβήχτηκε περίπου στην αρχή ως μέσα του '80. Ν.Κ.
Δημοσίευση: Ιουλίου 02, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Από το αρχείο του Νίκου Καρνασιώτη - ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΑΤΟ ΤΟΥ 1950"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator