Συναγερμός τέλος για την 15χρονη Κορίνθια

0


Τέλος στην αγωνία της οικογένειας της 15χρονης Μαρίνας - Ασημίνας Φωναζάκη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στο χωριό Κάτω Άσσος Κορινθίας, όπου διέθετε εξοχική κατοικία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ανήλικη επέστρεψε μόνη της στο σπίτι. Έίχε προηγηθεί μεγάλη κινητοποίηση των αρχών εξαιτίας της εξαφάνισής της. Ευτυχώς, η αγωνία της οικογένειας είχε αίσιο τέλος...

Δημοσίευση: Ιουλίου 27, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συναγερμός τέλος για την 15χρονη Κορίνθια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator