Από το αρχείο του Νίκου Καρνασιώτη - Άγιος Κων/νος Κάτω Διμηνιού και Άγιος Γεώργιος Άνω Διμηνιού

0


ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 1981 ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ "ΑΡΜΟΔΙΟΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ

Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΛΕΦΑΚΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ. ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Η ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΖΗΡΕΙΑ.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΑΝΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ κου ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΣΙΩΤΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ...ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ.

Δημοσίευση: Ιουνίου 27, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Από το αρχείο του Νίκου Καρνασιώτη - Άγιος Κων/νος Κάτω Διμηνιού και Άγιος Γεώργιος Άνω Διμηνιού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator