Νέο Μουσείο Ακρόπολης

0ΜΙΑ (σπάνια και αποκλειστική) ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ.ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο πολυσυζητημένο γυαλί με τις ειδικές κουκκίδες σκίασης (κάτω), προσφέρει φως και θέα στην Ακρόπολη και την ανασκαφή στη βάση του κτιρίου.

Δημοσίευση: Ιουνίου 19, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νέο Μουσείο Ακρόπολης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator