ΚΙΑΤΟ: Πλήρης εγκατάλειψη στους κοινόχρηστους χώρους και τις παιδικές χαρές

0


Δυστυχώς για το τόπο μας, για τα παιδιά και τους γονείς, οι κοινόχρηστοι χώροι και οι χώροι των παιδικών χαρών σε όλη την έκταση του Δήμου Σικυωνίων είναι βρόμικοι, απεριποίητοι και έχουν εγκαταλειφθεί στη τύχη τους, με σοβαρές συνέπειες για την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών.

Η εικόνα της πλήρους εγκατάλειψης της περιοχής «μεταφέρθηκε» στους κοινόχρηστους χώρους και στις παιδικές χαρές εκτός από την πόλη του Κιάτου και στη Κοινότητα Πασίου που είναι ο μοναδικός κοινόχρηστος χώρος στη περιοχή για να παίζουν τα παιδιά.

Ο χώρος αυτός εγκαταλείφθηκε παντελώς από τη Δημοτική αρχή, δεν φυλάσσετε, δεν περιποιείται και δεν προστατεύεται.

Με λίγα λόγια, όχι μόνο δεν είναι χώρος για να παίζουν τα παιδιά, όπως είναι προορισμένος, αλλά κατάντησε χώρος επικίνδυνος για την υγεία τους και τη σωματική τους ακεραιότητα.

Οι δημότες και κυρίως οι γονείς, που πληρώνουν από το υστέρημά τους για να είναι οι κοινόχρηστοι χώροι καθαροί και περιποιημένοι, οφείλουν να αντιδράσουν και να απαιτήσουν τη περιποίηση, τη καθαριότητα και τη προστασία των παιδικών χαρών, για να τις χρησιμοποιούν τα παιδιά με ασφάλεια για την υγεία τους και τη σωματική τους ακεραιότητα.

Υ.Γ. Η παιδική χαρά εγκαινιάστηκε από τη Δημοτική αρχή 6-8-2022 με κόστος κατασκευής 220.000 ευρώ. Αν το κόστος κατασκευής αφορούσε δική τους κατασκευή θα την είχαν εγκαταλείψει σ αυτή την κατάσταση ;

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ- ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ                               
ΔΗΜΟΥ  ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ                                                               
Email. nikos.zaharopoulos@gmail.com  
Δημοσίευση: Ιουνίου 11, 2024

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Πλήρης εγκατάλειψη στους κοινόχρηστους χώρους και τις παιδικές χαρές"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator