ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ - Σε κατάσταση πλήρους απαξίωσης και παρακμής σε όλα τα επίπεδα

0









-Βρισκόμαστε ήδη στην επόμενη ημέρα των εκλογών με τα πολλά και σοβαρά προβλήματα να μας ακολουθούν, τα οποία δυστυχώς δεν επιλύθηκαν, παρά τα [14] χρόνια που είναι στη διοίκηση του Δήμου η σημερινή Δημοτική αρχή, η οποία για μια ακόμα φορά εξαπάτησε το εκλογικό σώμα, τους πολίτες, με ψεύτικες ανακοινώσεις και υποσχέσεις.

Και όπως έλεγε ο ΤΟΛΣΤΟΪ «Το λάθος δεν παύει να είναι λάθος, επειδή εγκρίνεται από την πλειοψηφία»

Τα [14] αυτά χρόνια, δυστυχώς για τον τόπο μας και τους πολίτες, ο ιστορικός Δήμος Σικυωνίων έφθασε σε κατάσταση πλήρης απαξίωσης και παρακμής σε όλα τα επίπεδα, με αποτέλεσμα να υποβαθμίζεται η αξία των περιουσιών των πολιτών, να μη θέλει κανένας επενδυτής να επενδύσει στον τόπο μας,να τον εγκαταλείπουν όλες οι παραγωγικές δυνάμεις, ακόμα καιοι νέοι,τα παιδιά μας,που δεν έχουν πλέον καμία τύχη στον τόπο τους.

Ένα μίγμα ανυπαρξίας υποδομών και δράσεων, που θα έδιναν ελπίδα και προοπτική στον τόπο μας, σε συνδυασμό με την εγκατάλειψη των παραγωγικών δυνάμεων και την αύξηση της εγκληματικότητας, φέρνουνπλέον τον Δήμο μας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Είναι αδιανόητο, κατά τη γνώμη μου, ο Δήμος Σικυωνίων με τα τόσα συγκριτικά πλεονεκτήματα να βρίσκεται σήμερα σ’ αυτή την τραγική κατάσταση.

1.-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Εξακολουθεί να βρίσκεται σε έξαρση και μάλιστα στα κεντρικά σημεία της πόλης. Οι αρμόδιες υπηρεσίες της περιοχής είναι «ωσεί παρούσες» στα σοβαρά αυτά ζητήματα και οφείλουν άμεσα να δώσουν το «παρών» σε όλα τα θέματα της αρμοδιότητάς τους.

2.-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ . Δεν άλλαξε τίποτα. Συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση.

3.-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ Χειρότερα δεν γίνεται.

4.-ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στους πολίτες και ιδιαίτερα στα παιδιά και τους ηλικιωμένους, ακόμα και από στελέχη της Δημοτικής αρχής που τους χρησιμοποιούν με τα οχήματά τους.

5.-ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ. Σοβαρά προβλήματα με την παραβατικότητα στην περιοχή.

6.-ΑΔΕΣΠΟΤΑ . Μεγάλο πρόβλημα που δε βρίσκει τη λύση του. Δεκάδες, για να μη πω εκατοντάδες συμπατριώτες μας έχουν υποστεί τραυματισμούς από αδέσποτα ζώα.

7.-ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ. Σε πλήρη εγκατάλειψη σε όλα τα επίπεδα. Οι παράλληλοι δρόμοι όταν βραδιάζει είναι στο σκοτάδι.

8.-ΧΥΤΑ. Τα «στραγγίδια» των απορριμμάτων, καταλήγουνμέσα από τον ποταμό Ελισσώνα, στη θάλασσα στο κέντρο της πόλης του Κιάτου.

9.-ΠΑΡΑΛΙΑ.  Για πολλά χρόνια συνεχίζει να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Ακόμα και με μικρές βροχοπτώσεις πλημμυρίζει και γίνεται απροσπέλαστη.

Είναι περισσότερο από βέβαιο, ότι πέρα από την ανυπαρξία της Δημοτικής αρχής, οι Δημοτικές Παρατάξεις, αλλά και όλοι μας, είτε ως εκπρόσωποι των πολιτών, είτε ως ενεργοί πολίτες, θα κριθούμε, όχι για τις προσωπικές μας απόψεις και επιθυμίες, αλλά για την προσφορά μας στους πολίτες, στον Δήμο και τον τόπο μας.

Νικόλαος Ζαχαρόπουλος
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 09, 2024

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ - Σε κατάσταση πλήρους απαξίωσης και παρακμής σε όλα τα επίπεδα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator