ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ Δ. ΠΙΣΤΕΥΟΥ: Βροντάει το Κιάτο, αστράφτει η Στυμφαλία και ο Φενεός: Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ! - ΒΙΝΤΕΟ

0Νέα μεγαλειώδης συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Σικυωνίων Δημήτρη Πιστεύου στο Κιάτο και ξεκάθαρο μήνυμα νίκης από τον κόσμο που έδωσε βροντερό παρόν στην πλατεία Πλουμιστού σε μια συγκέντρωση με πρωτοφανή παλμό που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει στην πόλη.

Μια ομιλία που τη χαρακτήρισε ο δυναμικός και ουσιαστικός λόγος με πραγματικά στοιχεία και πλήρη αποδόμηση των δήθεν έργων του απερχόμενου Δημάρχου.

Μια αρχηγική αλλά και ανθρώπινη ομιλία από καρδιάς, με πραγματικά στοιχεία που είχε πολύ καιρό να ακούσει ο Σικυώνιος πολίτης αποθεώνοντας τον αυριανό Δήμαρχο.

Πρόκειται για το επισφράγισμα των πολύ επιτυχημένων συγκεντρώσεων σε όλο το Δήμο που έκανε ο συνδυασμός του Δημήτρη Πιστεύου και πλέον το μόνο που απομένει είναι να καταγραφεί η διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε ΕΔΩ όλη την ομιλία του αυριανού Δημάρχου Σικυωνίων Δημήτρη Πιστεύου:


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 06, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ Δ. ΠΙΣΤΕΥΟΥ: Βροντάει το Κιάτο, αστράφτει η Στυμφαλία και ο Φενεός: Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator