Εγκαίνια Θεάτρου Παντελής Ζερβός

0


Καλημέρα σε όλες και όλους.

Χθές τα δικά μας παιδιά τραγούδησαν για τα εγκαίνια του νέου θεάτρου Παντελής Ζερβός και ήταν μια μουσική πανδαισία...

Ο Αρχιτέκτων Μίλτος Παπαδημητρόπουλος σχεδίασε ένα ωραίο και λειτουργικό θέατρο.
Τα κόμματα , με τους υπουργούς βουλευτές και στελέχη των υπουργείων που κατάγονταν από την Κορινθία, και που ήσαν τα τελευταία οκτώ χρόνια στην εξουσία, βοήθησαν να πάρουμε, χρήματα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, από το πράσινο ταμείο, στο οποίο έχουμε πληρώσει πρόστιμα στο παρελθόν και μας όφειλε να επιστρέψει λίγα έστω από τα πρόστιμα που πληρώσαμε για το βιολογικό των Αγίων Θεοδώρων...

Η θέση του Πάρκου Μάτση ή Πάρκου Δεξαμενής, 100 στρεμμάτων περίπου, ίσως πρέπει να αναφέρουμε για λόγους Αρχών, ότι έχει επιβαρυνθεί πολύ, από το υπέρογκο μπετόν που έχει πέσει για την δημιουργία των γηπέδων και του θεάτρου , αλλά είναι στα χέρια μας και μπορούμε να δούμε, με καλή διάθεση, ως προοπτική, την επέκταση του πάρκου με δένδρα και περισσότερο πράσινο,προς βορράν, μέχρι την προέκταση της οδού 28ης Οκτωβρίου.


Μπράβο σε όλους σας.
Νίκος ΛόηςΔημοσίευση: Ιουλίου 06, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εγκαίνια Θεάτρου Παντελής Ζερβός"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator