Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ

0
Δυστυχώς για τον τόπο μας, την πόλη του Κιάτου και την περιοχή, η κατάσταση σε όλα τα επίπεδα  είναι το λιγότερο τραγική και μάλιστα εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου.  

Η καθαριότητα της πόλης  και της περιοχής ουσιαστικά ανύπαρκτη   με πολλές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων  και στην τουριστική κίνηση της περιοχής.  

Οι κοινόχρηστοι χώροι, πλατείες πεζόδρομοι, πεζοδρόμια, πλήρως απαξιωμένοι  έχουν καταντήσει χώροι διέλευσης και στάθμευσης μοτοποδηλάτων και μοτοσυκλετών  με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα προστασίας στους πολίτες και κυρίως στα παιδιά, στους ηλικιωμένους και στα συνανθρώπους μας  με ιδιαίτερες ικανότητες.

ΟΙ αθίγγανοι, με όλη την συμπάθεια προς αυτούς,  έχουν κατακλύσει όλους τους κοινόχρηστους χώρους της πόλης, πλατείες, αλσύλλια δικαστικό κατάστημα, τους οποίους χρησιμοποιούν για τις προσωπικές τους ανάγκες.                                   

Οι Υπηρεσίες της περιοχής που είναι από τον Νόμο εντεταλμένες να εφαρμόζουν τις ισχύουσες Διατάξεις σ αυτούς που τις παραβιάζουν, εκ του αποτελέσματος είναι ωσεί παρούσες.

Όλοι μας πλέον πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε για να προστατεύουμε την πόλη μας και την περιοχή.

Ας αναλάβουμε πλέον όλοι μας δράσεις προς αυτή την κατεύθυνση που σημαίνει πολιτισμός, σεβασμός στους Νόμους και στους συνανθρώπους  μας.

ΝΙΚΟΣ   ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: Ιουνίου 15, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator