ΜΑΡΙΛΕΝΑ: Στις 25 Ιουνίου προχωράμε ενωμένοι μπροστά

0ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ

Υποψήφια Βουλευτής Ν. Κορινθίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Στις 25 Ιουνίου προχωράμε Ενωμένοι Μπροστά

Την Κυριακή 25 Ιουνίου ζητούμε από τους πολίτες να μας δώσουν ισχυρή εντολή διακυβέρνησης προκειμένου η Ελλάδα, η Κορινθία να προχωρήσουν μπροστά με αποφασιστικότητα σε ένα μέλλον προόδου και Προκοπής. Η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα ώστε να πραγματοποιηθούν οι δομικές αλλαγές στην ελληνική οικονομία και όχι μόνο, που τόσο προσδοκούν οι πολίτες. Δεν θα είναι εύκολο και ούτε υπάρχουν μαγικές λύσεις. Ο πιο ασφαλής δρόμος είναι η δημιουργική εργασία που θα μας επιτρέψει βήμα βήμα να απελευθερώσουμε τις αναπτυξιακές δυνατότητες της Πατρίδας. Μακριά από την ευκολία του ανέφικτου και την πλειοδοσία της ανευθυνότητας. Η προσπάθεια που θα αρχίσει από τις 26 Ιουνίου εφόσον ο ελληνικός λαός μας εμπιστευτεί με την ετυμηγορία του θα αφορά το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο Πρωθυπουργός που θα επιδιώξει την συστράτευση όλων των δημιουργικών δυνάμεων της χώρας ώστε να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες της ελληνικής κοινωνίας. Ιδιαίτερα θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι το πλέγμα των πολιτικών μας θα είναι σταθερά στραμμένο στους πολίτες που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από την στήριξη ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού κράτους δικαίου ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν με αξιοπρέπεια και αισιοδοξία στις προκλήσεις της εποχής μας. Διότι οι προκλήσεις θα είναι παρούσες την επόμενη μέρα των εκλογών και θα πρέπει να τρέξουμε με ταχύτητα και με αποφασιστικότητα για να τις αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά. Κανείς δεν θα μείνει πίσω. Σας καλώ να επιλέξετε την συνεκτική, υλοποιήσιμη και αποδοτική πρόταση διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και την ΝΔ ως την πιο ασφαλή και ελπιδοφόρα κίνηση για την πορεία της Πατρίδας μας. Η ισχυρή εντολή αυτοδυναμίας στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σημαίνει το άνοιγμα του παραθύρου για μια πιο Ισχυρή Ελλάδα και για μια πιο Ισχυρή Κορινθία. Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.
Δημοσίευση: Ιουνίου 22, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΡΙΛΕΝΑ: Στις 25 Ιουνίου προχωράμε ενωμένοι μπροστά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator