Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη: "Το κύμα της εμπιστοσύνης σας θεριεύει καθημερινά. Μαζί θα νικήσουμε το Παρελθόν"

0
Με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου η αποδοχή της πολιτικής πρότασης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ για την Ελλάδα του 2030 θεριεύει καθημερινά. Η Ελλάδα θα προχωρήσει μπροστά και η Κορινθία θα είναι πρωταγωνίστρια. Σε αυτήν εκλογική μάχη θα είμαι δυναμικά στην πρώτη γραμμή.

Η εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπο μου με τιμά και με συγκινεί. Σε κάθε μέρος του Τόπου μας που βρίσκομαι τις τελευταίες μέρες η συμμετοχή σας ξεπερνά κάθε προσδοκία. Θέλω να γνωρίζετε ότι δεν θα ξεχάσω ποτέ την ζεστασιά που περιβάλλετε την υποψηφιότητά μου. Θα είμαι πάντα #Παρούσα δίπλα στα προβλήματα και στις αγωνίες σας προς όφελος όλων των πολιτών και κυρίως της Κορινθίας μας.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά και να είστε σίγουροι ότι θα νικήσουμε το Παρελθόν και θα κατακτήσουμε την Κορυφή.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.
Δημοσίευση: Απριλίου 25, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη: "Το κύμα της εμπιστοσύνης σας θεριεύει καθημερινά. Μαζί θα νικήσουμε το Παρελθόν""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator