H Σκακιστική Ακαδημία της Κορίνθου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της

0



Στην πολυπληθέστερη σύναντηση των τελευταίων ετών σύσσωμη η οικογένεια του Αργοναύτη, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου με την παρουσία επίτιμων καλέσμενων, όλων των παιδιών της Ακαδημίας και τους γονείς τους.

Στην φετινή μας εκδήλωση η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Κορινθίων, αμέριστοι υποστηρικτές της Σκακιστικής Ακαδημίας της Κορίνθου, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας.

Ευχαριστούμε
τον κ Χάρη Βυτινιώτη , Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου
τον κ. Vasilis Nanopoulos - Δήμαρχο Κορινθίων
τον κ. Γιώργος Χ. Οικονόμου - Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού & Ενέργειας Πελοποννήσου
για την παρουσία τους και την συνεχή υποστήριξη τους στους σκοπούς για τους οποίους λειτουργεί η Ακαδημία μας.
Ξεχωριστές στιγμές της φετινής μας γιορτής:
Η βράβευση απο τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Νανόπουλο, του μέλους του Συλλογου, ιθύνων νου, οργανώτρια και πανταχού παρούσας κας. Β. Λουρίδας για την προσφορά της στο Σύλλογο.
Η βράβευση του Προπονήτη της Αγωνιστικής ομάδας κ Κ. Γεωργίου για την καθοδήγηση,την παιδαγώγηση και αγωνιστική ανέλιξη των παιδιών της Ακαδημίας, απο τους ίδιους τους μαθητές του!!!!
Η βράβευση του Προπονητή των Αρχαρίων τμημάτων κ Γιαννη Δαλλη για την προσφορά του στον Σύλλογο και την καθοδήγηση των μικρών μας σκακιστών απο τα ίδια τα παιδιά!!!!
Τιμήθηκαν επίσης όλοι οι νικητές των εσωτερικών και διαδικτυακών πρωταθλημάτων της προηγούμενης χρονιάς απο όλα τα τμήματα δυναμικότητας καθως φυσικά και οι νικητες του τουρνουά που άνοιξε την φετινή μας γιορτή με τη συμμετοχή 40 και πλέον παιδιών των τμήματων του κ. Γιάννη Δάλλη.
Η εκδήλωση τελείωσε με την λαχείοφόρο αγορά με πολλα πολλα δώρα και εκπλήξεις.
Να ευχαριστήσουμε απο καρδιας όλες τις μαμαδες Μαστερ Σεφ που φέτος ανέλαβαν την πρωτοβουλια και δημιούργησαν εναν απίστευτο καμβά εδεσμάτων πρώτης ποιότητας και γεύσης για τους καλεσμένους μας, τους μικρούς αλλα και τους μεγάλους φίλους μας.
Να ευχαριστήσουμε
- τους φούρνους "Πιέτρη" για την προσφορά της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.
- το μαγειρίο "Οι Γιγαντες" για τα καταπληκτικά Burger
- το "Mon Ami" και τον κ. Δημήτρη Κάλτση για τα υπέροχα προφιτερολ

Να κάνουμε ειδική μνεία στους Μέγα χορηγούς της φετινής μας εκδήλωσης
- Την εταιρία label.m Greecelabel.m Greece
- Τα κομμωτήρια Hairways by Konstantinos Bakoulis
- Τα Supermarket Σκλαβενίτης
- Το all day Bistro "La Boheme"
Tην προετοιμασία, διανομή και επιμέλεια των πιάτων την ημέρα της εκδήλωσης ανελαβαν ο κύριος Καρτσακλής και η κυρία Ξένια Κουσκουλα τους οποίους τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτήν τους την πρωτοβουλία.
Tέλος, να ευχαριστουμε εσας τους γονείς προσωπικά για την παρουσία σας, την αγαπη και την υποστήριξη σας στην προσπάθεια μας να ανεβάσουμε τον Αργοναύτη ακόμα ψηλότερα.
Υγεία σε όλους. Καλή Σκακιστική Χρονια.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 23, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "H Σκακιστική Ακαδημία της Κορίνθου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator