Η Χριστίνα Οικονόμου Τομεάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας

0



Είναι ευθύνη και μεγάλη πρόκληση για μένα να υπηρετήσω τον νομό μας από τη θέση της Τομεάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Κορινθίας δεεπ νδ Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας.
Ευχαριστώ θερμά τον Γραμματέα Οργανωτικού - Αν. Γραμμ. Π.Ε. & Διευθυντή Γραφείου Προέδρου Ν.Δ., κ Στέλιο Κονταδάκη Στέλιος Κονταδάκης , τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Κορινθίας, κ. Δημήτρη Σουφρίλα Dimitrios Soufrilas και τα μέλη της Δ.Ε., για την εμπιστοσύνη και την τιμή που δείχνουν στο πρόσωπό μου.
Ο Τουρισμός συνιστά το εθνικό μας κεφάλαιο και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να προβάλουμε και τον Πολιτισμό μας. Ως Οικονομολόγος, γνωρίζω καλά πως αμφότερα
μπορούν να γίνουν αναπτυξιακός μοχλός για την οικονομία της Κορινθίας, αλλά και για την ευρύτερη αναπτυξιακή μας πορεία. Στα άμεσα σχέδια μου είναι να έρθω σε επικοινωνία και να συνεργαστώ με τους Τουριστικούς και Πολιτιστικούς φορείς της περιοχής μας καθώς και με τα συναρμόδια Υπουργεία. Στόχος μου είναι να προβληθεί ο πλούτος μας και να συνδράμω, παράλληλα, στην αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν.
Ο Τουρισμός και ο Πολιτισμός μπορούν να γίνουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την Κορινθία. Έχουμε μεγάλη προοπτική στους τομείς αυτούς!

 
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 24, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Χριστίνα Οικονόμου Τομεάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator