ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ

0



Φίλες και φίλοι, συνδημότισσες και συνδημότες
Το 2019 ασχολήθηκα με τον θεσμό του πρώτου βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκατοντάδες πολίτες με τιμήσατε με την ψήφο σας εκλέγοντας με Δημοτική Σύμβουλο προκειμένου νας σας εκπροσωπήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στα 3 αυτά χρόνια σήκωσα το βάρος της αντιπολίτευσης, ασκώντας τα καθήκοντά μου εντός του Δημοτικού Συμβουλίου διενεργώντας ΕΛΕΓΧΟ και ουσιαστική κριτική στα κακώς κείμενα της Δημοτικής Αρχής.

Η δράση μου αυτά τα χρόνια είχε ως μοναδικό στόχο την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του δημοσίου συμφέροντος του δημότη, αυτό και μόνο πρέπει και οφείλει να υπηρετεί η εκάστοτε Δημοτική Αρχή.

Ο Δήμος μας έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης τόσο στον τουριστικό όσο και στον αγροτικό τομέα. Δυστυχώς όμως έχουμε μείνει ΟΥΡΑΓΟΙ σε σχέση με τους υπόλοιπους Δήμους του νομού μας.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή του κ.Παπακυριάκου μπορεί να ήταν μια αναγκαιότητα το 2010, όμως έπειτα από 12 χρόνια κούρασε και κουράστηκε. Χρειαζόμαστε μια ΑΝΑΤΡΟΠΗ στον τρόπο σκέψης, δράσης και αντίληψης, να ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ και όχι απλά να διαχειριστούμε.

Ο Δήμος μας χρειάζεται μία ΡΗΞΗ με τη στασιμότητα και την αδράνεια και μια επανεκκίνηση. Μια επανεκκίνηση όπου είναι ανάγκη να επενδύσουμε στους ανθρώπους της περιοχής μας. Νέους και άφθαρτους, χωρίς σκιές και ερωτηματικά από το παρελθόν.

Συνδημότισσες και συνδημότες

Κάθε πρόβλημα είναι και μία ευκαιρία. Το ΤΕΛΜΑ στο οποίο έχουμε οδηγηθεί έπειτα από 12 χρόνια μπορεί να αποτελέσει μια ιστορική ευκαιρία να προχωρήσουμε μπροστά και να αλλάξουμε τη μοίρα μας.
Έπειτα από διάλογο με πολλούς δημότες που έχουν τις ίδιες ανησυχίες, ελπίδες, προσδοκίες και αντιλήψεις σχετικά με την πορεία του Δήμου μας, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ΝΕΑ ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη, η οποία θα διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο μας στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.

Ζητώ στο πρόσωπό μου την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας και σας καλώ, να στηρίξετε αυτή τη νέα αυτοδιοικητική προσπάθεια, ενώνοντας τις δυνάμεις μας για την επανεκκίνηση του Δήμου μας. Με μία ανατροπή.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Μαρία Δημητρίου
Δικηγόρος
Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος
Υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Βέλου Βόχας

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 30, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator