ΕΠ. ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ: ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ - Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΠΕΒΑΛΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ - ΒΙΝΤΕΟ

0



"Επιλέξατε όχι το δρόμο των συναινέσεων και των συνεργασιών, αλλά το δρόμο της αλαζονείας και της περιφρόνησης της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σας αφήνουμε να συνεχίσετε το μοναχικό σας δρόμο. Να ξέρετε όμως ότι θα κριθείτε για τις επιλογές σας."

Με τα λόγια αυτά έκλεισα την τοποθέτησή μου για τις μεθοδεύσεις της Δημοτικής Αρχής στη συνεδρίαση του Δ.Σ. καταψηφίζοντας την πρότασή της για δραματικές αυξήσεις των δημοτικών τελών.

Η Δημαρχιακή μειοψηφία ψήφισε μόνη της την αύξηση των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού κατά 50% και πλέον, αρνούμενη να θέσει σε ψηφοφορία την πρότασή μας, που κατατέθηκε από την δημοτικό σύμβουλο κυρία Πατρίτσια Αδαμοπούλου για μηδενικές αυξήσεις στα τέλη και διεκδίκηση οικονομικής ενίσχυσης του Δήμου από την Κυβέρνηση.

Οι συνδημότες μας που πλήττονται από τις τεράστιες αυξήσεις των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος και των καυσίμων καθώς και από το κύμα ακρίβειας, θα υποχρεωθούν τώρα σε μία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση που τους επιβάλλει η Δημοτική Αρχή παρά την αντίθετη γνώμη των δημοτικών παρατάξεων που αποτελούν την πλειοψηφία του Δ.Σ.



Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 15, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: " ΕΠ. ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ: ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ - Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΠΕΒΑΛΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator