Β. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: "Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΟΥ ΚΕΠΑΠ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ"

0



Δήμαρχος Κορινθίων Β.Νανόπουλος: Ζήτησα από την κ.Παπαγιαννοπούλου να παραμείνει, δεν το επιθυμούσε

Σε διευκρινίσεις επί του θέματος της αποχώρησης της κ.Φάλιας Παπαγιαννοπούλου από το ΚΕΠΑΠ του δήμου Κορινθίων, θέμα που έλαβε ερμηνείες και διαστάσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, έδωσε το πρωί σε συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος.

Ο Δήμαρχος αφού εξήρε την παρουσία και προσφορά της κ. Παπαγιαννοπούλου για πλέον των τριών δεκαετιών στο δήμο Κορινθίων και το ΚΕΠΑΠ, αποκάλυψε πως κάλεσε και είχε δια ζώσης συνάντηση με την κ. Παπαγιαννοπούλου στο γραφείο του ζητώντας της να μην εμείνει στην παραίτηση της και να παραμείνει στο ΚΕΠΑΠ, παραίνεση που δεν έγινε αποδεκτή.

«Η κ.Φάλια Παπαγιαννοπούλου είναι μια εξαιρετική συνεργάτης του δήμου η οποία προσέφερε για δεκαετίες σημαντικές υπηρεσίες στο δήμο Κορινθίων και την ευχαριστώ, την ευχαρίστησα και δια ζώσης όταν την κάλεσα στο γραφείο μου. Της ζήτησα να παραμείνει στην θέση της και να συνεχίσει να προσφέρει, δεν αποδέχτηκε. Η παραίτηση της είναι λακωνική, δεν θα την σχολιάσω, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ίδια για να σας εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε» ανέφερε ο Δήμαρχος κ.Βασίλης Νανόπουλος προχωρώντας σε συγκεκριμένες αναφορές περί της λειτουργίας του ΚΕΠΑΠ και των τμημάτων του, τις νέες συνεργασίες ώστε απρόσκοπτα να συνεχιστεί η λειτουργία του.

« Δόθηκε μια εντύπωση παραπλανητική ότι σταματά η λειτουργία του ΚΕΠΑΠ σε μεγάλο βαθμό και σε αυτό θέλω να δώσω τις απαραίτητες διευκρινίσεις και διαβεβαιώσεις» είπε ο κ.Δήμαρχος αναφερόμενος

• στην απρόσκοπτη λειτουργία του τμήματος παραδοσιακής χορωδίας ενηλίκων και του τμήματος της παιδικής χορωδίας υπό την διεύθυνση της κ.Αναστασίας Αγκιστριώτη.
• Στην απρόσκοπτη λειτουργία της μεικτής χορωδία ενηλίκων ΠΟΛΥΜΝΙΑ με μαέστρο τον κ.Γαζή

Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε την ενίσχυση της συνεργασίας του ΚΕΠΑΠ με το Μουσικό Σχολείο, το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα και τα Ωδεία της πόλης όπως της κ.Γιαννακοπούλου ενώ την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί, πέραν του χορωδιακού τμήματος , η λειτουργία των τμημάτων που αφορούν τα παιδιά, τμήματα δημιουργικής γραφής, θεάτρου, κατασκευών και άλλων δραστηριοτήτων.

«Θεωρώ ότι το κενό που αφήνει η κ.Παπαγιαννοπούλου καλύπτεται και θα καλυφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και το ΚΕΠΑΠ συνεχίζει να λειτουργεί όπως πρέπει» κατέληξε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 22, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Β. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: "Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΟΥ ΚΕΠΑΠ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator