ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ - ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ

0
Στα πλαίσια του προγράμματος Γαλάζια Σημαία ο Δήμος Κορινθίων και ο υπεύθυνος της ακτής παρουσιάζουν στα πλαίσια των 5 δραστηριοτήτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για το έτος 2022 την δράση "Βιωματικό σεμινάριο στο προσωπικό καθαριότητας του Δήμου"

Στόχος της δραστηριότητας είναι να γνωρίζει το προσωπικό καθαριότητας του Δήμου τον σωστό τρόπο καθαριότητας των ακτών και των γύρω περιοχών ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το πρωί της 7ης Ιουλίου στην παραλία « Καλάμια » και θα δοθεί ένα εγχειρίδιο για την διαδικασία της καθαριότητας

Το μήνυμα της δράσης είναι: "Προστατεύω το Περιβάλλον"

Οι Διαχειριστές της Ακτής
Βασίλης Νανόπουλος
Δήμητρα Δανιήλ - Σκόνδρα
Δημοσίευση: Ιουλίου 06, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ - ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator