Η ιστορία άρχισε ως εξής

Το Loutrakiblog.gr, ανήρτησε στην ιστοσελίδα την πρόσκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής του Συριζα Κορινθίας, όπου καλούσε  σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Ισθμό,λόγω της επικείμενης επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη διώρυγα.

Το μέηλ της Νομαρχιακής επιτροπής στάλθηκε την 1η Ιουλίου 2022 στις 13.49 μμ έφερε το διακριτικό τίτλο θέμα «Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στον Ισθμό» και ανέφερε

Αγαπητοί συντάκτες καλησπέρα σας,
Καλείσθε σήμερα (01/07/2022) μετά τις 14:20 στην γέφυρα της Διώρυγας της Κορίνθου (σημείο bungee jumping) όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας και θα γίνουν σχετικές δηλώσεις για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Διώρυγα.
 
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Στη συνέχεια το Loutrakiblog.gr δημοσίευσε το Δελτίο Τύπου του Συριζα με τίτλο «Διώρυγα Κορίνθου: Εμπαιγμός, υποκρισία και η «αθόρυβη» επίσκεψη του ανέμελου πρωθυπουργού» και το κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Το ίδιο έπραξαν και αρκετά ακόμα κορινθιακά sites.

Στην επίσημη σελίδα στο fb του loutrakiblog.gr με τη δημοσίευση του άρθρου, όπως ήταν φυσικό και λογικό, αρκετά μέλη του Σύριζα έκαναν like.

Την επόμενη μέρα αφού πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του Πρωθυπουργού και η συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Σύριζα στον Ισθμό, το loutrakiblog.gr με εκτενή ρεπορτάζ κάλυψε και τα δύο γεγονότα. Και την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη και την συγκέντρωση του Συριζα.

Πάντα το loutrakiblog.gr συνηθίζει να γράφει την άποψή του, σεβόμενος πάντα την ανεξαρτησία των συντακτών του!

Γράψαμε λοιπόν το προφανές, το αληθές, χωρίς βαρύγδουπους τίτλους, χωρίς ειρωνίες, χωρίς πολλά λόγια, αν και θα μπορούσαμε να γράψουμε διαφορετικά πράγματα. Π.χ. «Φιάσκο η συγκέντρωση» «Ναυάγησε η συγκέντρωση»

«Η Κορινθία γύρισε την πλάτη στο ΣΥΡΙΖΑ» κ.λ.π.

Χωρίς προσέλευση η συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη του Μητσοτάκη στη διώρυγα

Την ίδια κριτική άσκησαν και κάποια άλλα sites της Κορινθίας.

Αυτή ήταν η αφορμή, μιας καλοπροαίρετης, καλόπιστης κριτικής στο ΣΥΡΙΖΑ για να εξαπολύσει μύδρους και συκοφαντίες το μέλος του Συριζα Λουτρακίου Μίλτος Κρημίτσας και να συνηγορούν μαζί του είτε με likeς, όπως ο Συντονιστής Γιάννης Σκλίας (ο γνωστός της Voxpop), ο Θανάσης Σπανός, η Ελένη Σπανού, είτε με τη «σιωπή» τους τα υπόλοιπα μέλη του Συριζα Λουτρακίου.

Ποιο ήταν το ατόπημά μας; Ποιο το λάθος; Ποιο το ψέμα; Η απάντηση απλή. Ακόμα και αν το κάλεσμα δεν ήταν ανοιχτό προς τον Κορινθιακό λαό, τα μέλη του Συριζα δεν προσήλθαν να δώσουν το παρών και εκτέθηκαν.  Και ήθελαν να ρίξουν το φταίξιμο σε μας που το γράψαμε. Ομως  το παραμύθι του Κρημίτσα δεν είχε δράκο!

Αξίζει να αναφερθεί εδώ ότι μέλη του Συριζα από όλο το Νομό, επικοινώνησαν μαζί μας, λέγοντάς μας πως έχουμε απόλυτο δίκιο και πως η κριτική μας ήταν η απόλυτη αλήθεια και πως ευθύνες πρέπει να αναζητηθούν στη Νομαρχιακή Επιτροπή, η οποία επικοινωνιακά έκανε μεγάλο λάθος με το μέηλ που απέστειλε στα ΜΜΕ .

Ο Μίλτος Κρημίτσας λοιπόν, σε μια προσπάθεια διαστρέβλωσης και απόκρυψης της αλήθειας, προσπάθησε με χυδαίο τρόπο, συκοφαντικό να επιτεθεί μέσω της προσωπικής του σελιδας στο facebook, (η οποία είναι δημόσια και όχι ιδιωτική, δηλαδή κλειστή μονο για φίλους, κατά συνέπεια η εξύβριση και οι συκοφαντίες έχουν απήχηση σε απροσδιόριστο αριθμό ανθρώπων) λέγοντας χαρακτηριστικά

«Το loutrakiblog.gr ψεύδεται! Κανένα κάλεσμα δεν έγινε. Το “αντικειμενικό” loutrakiblog κατάντησε φτηνό τρολάκι της ΝΔ, του Δήμα και του Ταγαρά. Κρίμα.»

Ούτε ένας από το Συριζα Λουτρακίου δεν είχε το σθένος να πει δημόσια ότι το loutrakiblog.gr λόγω της προσωπικής σχέσης και φιλίας με αρκετούς όχι μόνο έχει βοηθήσει το ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δημοσιεύει όλες τις ανακοινώσεις, τα δελτία τύπου και όλες τις δράσεις, αλλά πολλές φορές έχει καταθέσει και την άποψή του στα πλαίσια πάντα της ανταλλαγής απόψεων και πάντα μέσα στο πλαίσιο ενός δημοκρατικού διαλόγου. Ουδείς εκ των μελών δεν είπε ότι το loutrakiblog δεν είναι τρολάκι και τσιράκι κανενός, αποδεδειγμένα επί σειρά ετών. Το loutrakiblog.gr πρόβαλλε αφιλοκερδώς τους υποψηφίους του και τον επικεφαλής του συνδυασμού στις δημοτικές εκλογές του 2019, με ρεπορτάζ, με άρθρα, με βίντεο και φωτογραφίες.

Το loutrakiblog.gr προβάλλει τους δημοτικούς συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ όπως όλους!

Το loutrakiblog.gr ΔΕΝ έγραψε ποτέ εναντίον του Συντονιστή του Λουτρακίου,σεβόμενο την εντοπιότητα,αν και τα σχόλια που δεχόμασταν για την εταιρεία δημοσκοπήσεων Voxpop ήταν πολλά και επικριτικά για μας, επειδή δεν αναδείξαμε το θέμα. Αυτό δε, το γνωρίζει ο Γιάννης Σκλίας γιατί τότε είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, ο οποίος μας ευχαρίστησε κιόλας για τη στάση μας!

Ο κάθε συντάκτης μας ανήκει σε όποιο πολιτικό χώρο τον εκφράζει και έχει δικαίωμα να εκφέρει την άποψή του, πάντα καλόπιστα. Αν η κριτική δεν αρέσει στα μέλη του Σύριζα, θα τους συμβουλεύαμε να το προσέξουν.

Αν τα λάθη του κόμματός τους προσπαθούν να τα φορτώσουν σε άλλους (εν προκειμένω σε μας) να το ξανακοιτάξουν δυο φορές!

Η φίμωση, η εξύβριση, το ψέμα, δεν συνάδουν με τις αρχές της Αριστεράς που ευαγγελίζεστε! Ετσι δεν είναι;

H προσφώνηση «τι ψηφίσατε ρε μαλάκες» δε συνάδει με τη δημοκρατία αλλά ούτε και με τους άγραφους ηθικούς κανόνες του πολιτικού πολιτισμού.

Οι χαρακτηρισμοί «τσιράκια , τρολάκια, πατσαβούρες του Παττακού» δε συνάδουν ούτε με τις θέσεις μας, ούτε με τις απόψεις μας, ούτε με τη φιλοσοφία μας αλλά ούτε και με την αγαστή συνεργασία που είχε πάντοτε το loutrakiblog.gr με ολόκληρο το Σύριζα, τους βουλευτές του και ειδικά με τον ένα και μοναδικό πλέον βουλευτή Γιώργο Ψυχογιό.

Ο Συριζα λοιπόν είχε εκδώσει ανακοίνωση με τίτλο « Φίμωση κάθε δημοσιογραφικής φωνής από την κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Αντιστρέφοντας θα πούμε ότι ο Συριζα προσπαθεί να φιμώσει κάθε δημοσιογραφική φωνή, όταν δεν του αρέσει η κριτική και ειδικά όταν θέλει να καλύψει τα λάθη του!!

Διακαής φαίνεται πως είναι ο πόθος του Μίλτου Κρημίτσα και των μελών του Σύριζα Λουτρακίου, που αποδέχονται με τη σιωπή τους ή τα likes τους τις προσβολές του, να φιμώσουν το loutrakiblog.gr ή να πλήξουν την αξιοπιστία του.

Επειδή το δίκαιο δεν έχασε ποτέ, η δικαίωση για το loutrakiblog.gr δεν άργησε να έρθει, αφού τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ μας για τη διώρυγα, προκάλεσαν πανικό στην Κυβέρνηση και την ΑΕΔΙΚ, αλλά ο Μίλτος Κρημίτσας έδωσε συγχαρητήρια για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ MONO σε άλλο σαιτ, παρόλο που το άρθρο που αναδημοσιεύει φέρει ΠΡΩΤΑ  την υπογραφή μας!
Προσπάθησε με τρόπο αισχρό και αντιδημοκρατικό, και όχι σύμφωνα με τις αρχές της Αριστεράς, να περιορίσει τη φωνή που ασκεί απλή κριτική, ενώ οι κατηγορίες του ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο!
Οταν σε μια χώρα όπου η ελευθερία της έκφρασης και της κριτικής είναι απόλυτα κατοχυρωμένη από το Σύνταγμά της εδώ και αιώνες, Τύπος και δημοσιογράφοι αναγκάζονται να την υπερασπιστούν με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να αντιληφθεί κανείς τους κινδύνους που αντιμετωπίζει σήμερα η ενημέρωση.  Απο το ΣΥΡΙΖΑ !!
Το loutrakiblog.gr είναι εχθρός της αλαζονείας, της υπονόμευσης των δημοκρατικών θεσμών. Προφανώς ούτε τα μέσα ενημέρωσης είναι τέλεια, ούτε οι δημοσιογράφοι αλάνθαστοι.. Η πολυφωνία και ο πλουραλισμός των απόψεων και της κριτικής είναι όμως τα θεμέλια της δημοκρατίας, όσο και να μη βολεύει το Μίλτο Κρημίτσα!
 • Επειδή όμως κανείς δεν είχε τη σύνεση να τον σταματήσει, ή εστω να διαχωρίσει τη θέση του (δημόσια και όχι σε προσωπικές μεταξύ μας συζητήσεις) καλούμε το Βουλευτή Κορινθίας Γιώργο Ψυχογιό και κάθε υγιώς πολιτικά σκεπτόμενο μέλος του συριζα Κορινθίας.
 • να πάρει θέση και να μας πει αν συμφωνεί με το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου Μίλτο Κρημίτσα και τους χαρακτηρισμούς που μας απέδωσε,
 • αν συμφωνεί με τη εκκωφαντική σιωπή των υπολοίπων μελών,
 • αν συμφωνεί με τους χαρακτηρισμούς ποιυ αναδημοσιεύει καθημερινά ο κ. Κρημίτσας  στην προσωπική του σελίδα στο fb,
 • αν συμφωνεί με το Moto «κάνε εκλογές μωρή κότα» που εμπνεύστηκε  άλλο μέλος του συριζα και αναδημοσιεύει καθημερινά, εκπροσωπώντας το κόμμα το Μίλτος Κρημίτσας!
 • Αν θεωρείτε ότι έτσι θα φέρει ο σύριζα τον κόσμο κοντά του και πάλι
 • Θεωρεί ο Συριζα ηλίθιους όσους ψήφισαν ΝΔ;;
 • Eνστερνίζεστε τις απόψεις του μέλους σας;;
 • Θεωρείτε ότι οι Έλληνες είμαστε ο πιο ηλίθιος λαός στον πλανήτη;
 • O πρώτος θεσμός του ελληνικού Κράτους δηλαδή ο Πρωθυπουργός είναι «κότα»;;
 • Και τέλος θεωρείτε ότι όλα τα Μέσα της Κορινθίας που ενισχύθηκαν με 1000 ευρώ για την καμπανια εμβολιασμού είναι πληρωμένοι κονδυλοφόροι  της λίστας Πέτσα;
Aν ναι, δηλώστε το δημόσια, διότι δεν μπορείτε ούτε να κωφεύετε ούτε να κλείνετε τα μάτια στα εξόφθλαμα εκτρώματα, στις αήθεις επιθέσεις και στη συκοφαντική εξύβριση δια του τύπου.
H σιωπή βεβαίως όλων των μελών, η αποδοχή και τα Likes στα posts του Μίλτου Κρημίτσα, αυτό επιβεβαιώνουν!
Αν όχι περιμένουμε τις ενέργειές σας.
Εμείς το μόνο που ρωτάμε ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ και αυτοί οι εκφραστές της;;