Ιδιαίτερη διάκριση για το 1ο ΓΕΛ Κιάτου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής και Χημείας

0



Το 1ο ΓΕΛ Κιάτου συνεχίζοντας την παράδοση του συμμετέχει και φέτος στου Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικών Επιστημών. Η συμμετοχή αυτή έφερε ιδιαίτερες διακρίσεις τόσο στο 35ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χημείας όσο και στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης» 2022.

Ο μαθητής Κωνσταντίνος Χριστοδούλου του Βασιλείου, μαθητής της Γ Τάξης του σχολείου μας, πέρασε στη 2η φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Χημείας, όπου και κατέκτησε την 14η θέση.

Ο ίδιος μαθητής στο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης» 2022 κατέκτησε την 8η θέση διασφαλίζοντας την συμμετοχή του στη 2η φάση, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα 18 Ιουνίου 2022, μαζί με ακόμα 39 μαθητές από κυρίως δημόσια σχολεία όλης της χώρας.

Νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι που μετά από 2 χρόνια πανδημίας και κοινωνικής απομόνωσης ένας μαθητής μας φέρνει στις πρώτες θέσεις το σχολείο μας, αναδεικνύοντας για άλλη μία φορά το έργο του δημόσιου σχολείου τη σημερινή εποχή.

Συγχαίρουμε ιδιαίτερα τον Κωνσταντίνο όπως και την οικογένεια του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη 2η φάση του Διαγωνισμού Φυσικής «Αριστοτέλης» 2022.

Ο Διευθυντής του σχολείου
 
Νικόλαος Ζαφειρόπουλος
 
και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Κιάτου
Δημοσίευση: Μαΐου 27, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ιδιαίτερη διάκριση για το 1ο ΓΕΛ Κιάτου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής και Χημείας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator