ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

0Η συγκρότηση σε σώμα του νεοεκλεγέντος ΔΣ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κορινθίας πραγματοποιήθηκε.

Επανεξελέγην Πρόεδρος, γεγονός που με τιμά ιδιαίτερα και με ενθαρρύνει να συνεχίσω τις προσπάθειες για ένα σύλλογο ενωμένο, δραστήριο και δημιουργικό.

Ευχαριστώ και πάλι τους συναδέλφους που με ανέδειξαν στις εκλογές πρώτο σε σταυρούς προτίμησης και τα μέλη του ΔΣ που με εξέλεξαν Πρόεδρο.

Στο ΔΣ η πλειοψηφία (4 μέλη επί συνόλου 7) είναι γυναίκες, καθώς και τα 3 από τα 4 μέλη του Προεδρείου!

Συγκεκριμένα Αντιπρόεδρος εξελέγη η κυρία Λίτσα Παπαγεωργίου, Γραμματέας η κυρία Σοφία Πούλη και Ταμίας η κυρία Ξανθή Μάρτη.

Εύχομαι το ΔΣ, με την ανανεωμένη σύνθεσή του, να έχει μια επιτυχημένη πορεία στην θητεία του.

Υγεία, Ειρήνη και Καλή Ανάσταση σε όλους.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΣΚ
Επαμεινώνδας Κατσούλας
Δημοσίευση: Απριλίου 18, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator