Συνάντηση Νίκου Ταγαρά με Γιώργο Γεωργαντά για αγροτικό πετρέλαιο, ρεύμα, λιπάσματα

0
Συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργο Γεωργαντά είχε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς. Στο επίκεντρο της συνάντησης ήταν η μείωση του κόστους παραγωγής στον αγροτικό τομέα, για το πετρέλαιο, το ρεύμα και το κόστος των λιπασμάτων.

Κατά τη χθεσινή συνάντηση τέθηκε επί τάπητος η δέσμη μέτρων στήριξης των αγροτών, όπως η κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο για όλο το 2022, η μείωση στον φορολογικό συντελεστή των λιπασμάτων από το 13% στο 6% και η περαιτέρω διευκόλυνση των αγροτών στις φορολογικές τους υποχρεώσεις, ελαφρύνσεις που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο για τον ΕΝΦΙΑ που κατατέθηκε στη Βουλή.

Ταυτόχρονα, γίνονται διαρκείς διαβουλεύσεις με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη δυνατότητα και νέων μέτρων στήριξης της αγροτικής παραγωγής.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων (Σ.Π.Ε.Λ), Δημήτρης Ρουσσέας και το μέλος του Συνδέσμου, Νίκος Κουτσούγερας.
Δημοσίευση: Μαρτίου 16, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνάντηση Νίκου Ταγαρά με Γιώργο Γεωργαντά για αγροτικό πετρέλαιο, ρεύμα, λιπάσματα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator