Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: Άλλο ένα κατάντημα του ιστορικού Δήμου Σικυωνίων

0

-Στα πλαίσια της «ανάπτυξης» της περιοχής, άλλο ένα κατάντημα του ιστορικού Δήμου Σικυωνίων.

-Τα συμπαθεί κατά τα άλλα γαϊδουράκια «στάθμευσαν» σήμερα πλησίον στην πολύπαθη πλατεία Ελευθερίας στο Κιάτο.

-Πιθανόν στα πλαίσια της αειφορίας και της ανάπτυξης της πόλης και της περιοχής, που επαγγέλλεται ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής , να «προσήλθαν» για να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στην Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων.

-Προτεραιότητα θα «τους δοθεί» για να εκτελούν τα δρομολόγια από τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο στο Κιάτο και αντίστροφα, μιας και επί [12] χρόνια στάθηκε αδύνατον να επιλυθεί, καθώς επίσης να διευκολύνουν τους πολίτες όταν πλημμυρίζουν οι δρόμοι από τις καιρικές συνθήκες μιας και τα δίκτυα απορροής όμβριων δεν έχουν λύσει αυτό το πρόβλημα.

-Σε κάθε περίπτωση θα είναι χρήσιμα στην ανύπαρκτη Δημοτική αρχή.

Νικόλαος Ζαχαρόπουλος
Δημοσίευση: Μαρτίου 02, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: Άλλο ένα κατάντημα του ιστορικού Δήμου Σικυωνίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator