Μαθητές του Γυμνασίου Σοφικού Κορινθίας στέλνουν το μήνυμα «Με λένε και μένα Άλκη» - ΒΙΝΤΕΟ

0Συγκινητικό βίντεο με μηνύματα κατά της βίας στον χώρο του αθλητισμού στέλνουν μαθητές και μαθήτριες - «Δεν μας χωρίζει ο αθλητισμός. Δεν μας χωρίζει τίποτα. Δεν θέλουμε να μας χωρίζει»

Ένα συγκινητικό βίντεο με μηνύματα κατά της βίας, και ειδικά στον χώρο του αθλητισμού, στέλνουν μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Σοφικού Κορινθίας, σε ένα σύντομο βίντεο που επιμελήθηκαν με τη βοήθεια των καθηγητών τους.

Με τίτλο «Με λένε και μένα Άλκη» οι μαθητές στέλνουν το δικό τους μήνυμα, ζητώντας να σταματήσει η βία και η άδικη αιματοχυσία για να μη θρηνήσουμε νέους Άλκηδες στο μέλλον. «Σταματήστε τη βία, τον φόβο, τον θάνατο», «Θέλουμε ελπίδα, τα όνειρά μας, τη ζωή που αξίζουμε», «Με λένε και μένα Άλκη έχω και εγώ όνειρα», «Μη μας χτυπάτε άλλο. Έχουμε όλοι τον δικό μας Άλκη», «Δεν μας χωρίζει ο αθλητισμός. Δεν μας χωρίζει τίποτα. Δεν θέλουμε να μας χωρίζει» είναι μερικά από λόγια των παιδιών, που συγκινούν και προβληματίζουν.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 11, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μαθητές του Γυμνασίου Σοφικού Κορινθίας στέλνουν το μήνυμα «Με λένε και μένα Άλκη» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator