Ασημακόπουλος Μάριος: "Το εμείς και το… εγώ"

0




Δήλωση - Ανακοίνωση
Του νόμιμου εκπροσώπου της Κίνησης ΕΜΠΡΟΣ
Υποψηφίου Δημάρχου Κορινθίων, πρώην Δημοτικού Συμβούλου
Ασημακόπουλου Μάριου
Διδάκτορος Γεωλογίας

Το εμείς και το…εγώ

Ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΡΟΣ στις εκλογές του 2019 , έχω να δηλώσω τα εξής:

Συμφωνία για συνεργασία με τον Δήμαρχο κ. Β. Νανόπουλο, σε δράσεις του Δήμου, δεν μπορεί να γίνεται ερήμην α) του επικεφαλής, β) της δημοτικής συμβούλου μας και γ) χωρίς συλλογική διαβούλευση, και όχι κατόπιν εορτής διότι άνευ αυτών πρόκειται για προσωπικές και μονομερείς ενέργειες και δεν εκφράζει την δημοτική παράταξή μας. Εξυπηρετεί επικοινωνιακά τον Δήμαρχο που συστηματικά αγνοεί προτάσεις της παράταξής μας, όπως αγνοεί και τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που μαζί ή και ξεχωριστά έχουμε ζητήσει επανειλημμένως

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

να γίνει συζήτηση και να παρθούν αποφάσεις για μεγάλα και σημαντικά θέματα, πράγμα που δεν έχει γίνει, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ή και σε επιτροπές.

Ασημακόπουλος Μάριος
Αρχαία Κόρινθος 18/1/2022

ΥΓ Η δήλωση αυτή έγινε με αφορμή της συνέντευξης του Δημάρχου για το πρόγραμμα της υλοποίησης δημιουργίας ολοκληρωμένου; κοινόχρηστου;, δικτύου; ηλεκτρικών δίτροχων; και ποδηλάτων στην Κόρινθο.

ΥΓ Πλησιάζουν περίπου 30 χρόνια από τότε που με μεγάλη προσπάθεια έθεσα μαζί με άλλους την αρχή της ανάδειξης του ποδηλάτου στην Κόρινθο, (ποδηλατοδρομία από το Φλοίσβο έως το Αρχαίο Λιμάνι Λεχαίου).
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 19, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ασημακόπουλος Μάριος: "Το εμείς και το… εγώ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator