ΚΙΑΤΟ: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις - Πρόγραμμα

0



Το ΝΠΔΔ «Η Μηκώνη» σας προσκαλεί στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Σικυωνίων

Ελάτε να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα, στην Πόλη του Κιάτου και στα χωριά του Δήμου μας.

Η Χριστουγεννιάτικη μαγεία επιστρέφει στην καρδιά της πόλης από την Παρασκευή 10/12/2021 έως και την Τετάρτη 05/01/2022 στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο.

Η εκδηλώσεις ξεκινούν στις 10 Δεκεμβρίου με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου και με συναυλία από την Φιλαρμονική του Δήμου. Οι πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής θα κεράσουν γλυκά και ζαχαρωτά τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους.

Παράλληλα εκδηλώσεις και δραστηριότητες θα φέρουν τα παιδιά και τους μεγάλους κοντά στο νόημα των Χριστουγέννων. Σειρά εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν από τις 10-12-2021 έως και τις 02-01-2022

Θεατρικές παραστάσεις, Αφηγήσεις Παραμυθιών, Κινηματογράφος, Κουκλοθέατρο, Γράμματα στον Αη Βασίλη και καλλιτεχνικά Εργαστήρια.

Το Χριστουγεννιάτικο πάρκο στην Πλατεία Ελευθερίας θα μας μεταφέρει σε ένα γιορτινό σκηνικό με Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με λιχουδιές, στο σπίτι του Αη Βασίλη με το έλκηθρο του, μια μεγάλη πανοραμική ρόδα και ένα carousel – αρκούδο, όπου θα περιμένουν καθημερινά τα μικρά και μεγάλα παιδιά για διασκέδαση!

Το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι θα κάνει βόλτες τους μικρούς μας φίλους στον πεζόδρομο της Κλεισθένους!

Το μουσικό σύνολο Sikyon Brass and Ensamble θα παίζει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στους δρόμους της πόλης και θα ακούσουμε τα κάλαντα από την Φιλαρμονική του Δήμου και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τις χορωδίες Πολιτιστικών Συλλόγων.

Στις 26 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι το Έλκηθρο του Αη Βασίλη μεταφέρετε στην Λίμνη Δόξα στο Φενεό και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους μικρούς φίλους. Το βράδυ της ίδιας μέρας καταλήγει στην Πλατεία της Γκούρας και με την συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου θα τραγουδήσει Παραδοσιακά Κάλαντα απ’ όλο τον κόσμο και θα συμμετέχει στους «Γουρονοκαύγαδες» με δωρεών εδέσματα και άφθονο κρασί για όλους.

Το Ν.Π.Δ.Δ. Η ΜΗΚΩΝΗ του Δήμου Σικυωνίων, ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου και όλες οι επιχειρήσεις της περιοχής, σας προσκαλούν να γιορτάσουμε όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, να νοιώσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων και να ανταλλάξουμε τις πιο θερμές ευχές για τον καινούριο χρόνο!

Για την συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια, για όλη την εορταστική περίοδο, θα προμηθευτείτε το εορταστικό βραχιολάκι αξίας 5€ , από το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Πλατεία Ελευθερίας στο Κιάτο.


Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 09, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις - Πρόγραμμα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator