Υγειονομικοί Σύλλογοι Κορινθίας: ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

0Οι τρεις Υγειονομικοί Σύλλογοι του Νομού μας συνδιοργανώνουν ανοιχτή συζήτηση για την πανδημία και τη σημασία του εμβολιασμού την Τετάρτη 15/12/2021 και ώρα 19:00.

Καλεσμένοι ομιλητές δύο πολύ αξιόλογοι και ειδικοί στο θέμα επιστήμονες.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί διαδικτυακά στο Youtube και θα μπορείτε να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας στο ειδικό πεδίο επικοινωνίας (chat), αναφέροντας το όνομα, την ιδιότητά σας και τον ομιλητή που απευθύνονται. Πατώντας στην εικόνα θα μεταφερθείτε στο περιβάλλον που θα γίνει η μετάδοση.

Με εκτίμηση,
Χρυσοβαλάντης Μέλλος,
Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας

Επαμεινώνδας Κατσούλας,
Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Κορινθίας

Σοφία Κλοκώνη,
Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Κορινθίας

https://www.youtube.com/channel/UCgZw6ZoANW9PAhyXjIsCguw
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 09, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Υγειονομικοί Σύλλογοι Κορινθίας: ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator