ΑΙΤΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΣΤΑΞΗΣ ΟΙΝΟΥ

0«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΣΤΑΞΗΣ ΟΙΝΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΡΙΣΗΣ 2021»

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Τη Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 λάβαμε ενημέρωση σχετικά με τον «Καθορισμό των λεπτομερειών εφαρμογής του μέτρου της απόσταξης οίνου σε περίπτωση κρίσης για το έτος 2021», με την σημείωση ότι η υποβολή αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης για ένταξη στο πρόγραμμα γίνεται ηλεκτρονικά από την 23η Ιουλίου έως και την 29η Ιουλίου 2021.

Δεδομένου του μικρού χρονικού ορίου που τέθηκε (μόλις 3 ημερών) για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης εκ μέρους των οινοπαραγωγών και την αργοπορία ενημέρωσής μας, σας παρακαλούμε όπως εξετάσετε το ενδεχόμενο για παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας για τουλάχιστον 7 ημέρες.

Ταυτόχρονα μας προκάλεσε προβληματισμό το γεγονός της πτώσης των τιμών απόσταξης για τους Οίνους χωρίς Γεωγραφική Ένδειξη, γεγονός που επί της ουσίας επιβραβεύει αυτούς που αγόρασαν σταφύλια στον τρύγο του 2020 σε πολύ χαμηλές τιμές και όχι τις Οινοποιίες που κράτησαν τις τιμές στα επίπεδα του 2019, στηρίζοντας τον αγρότη που καλλιεργεί αμπέλια.

Συνέπεια αυτού, θα είναι η περεταίρω πτώση των τιμών των σταφυλιών και του εισοδήματος των αγροτών και τη φετινή χρονιά.

Παρακαλούμε θερμά για την ευαισθητοποίησή σας επί του θέματος και ευελπιστούμε στη θετική σας ανταπόκριση.

Με τιμή,
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ
Δημοσίευση: Ιουλίου 29, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΙΤΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΣΤΑΞΗΣ ΟΙΝΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator