Αιφνίδια και συνωμοτική προκήρυξη για διεξαγωγή των εκλογών του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου

0


 

 Δελτίο τύπου    10/05/2021
«Επανεκκίνηση»

Αγαπητοί επιχειρηματίες. 

Μετά την αιφνίδια και συνωμοτική προκήρυξη για διεξαγωγή των εκλογών του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου, αύριο Τρίτη 11 Μαΐου, χωρίς προηγουμένως να έχει ανακοινωθεί το παραμικρό πουθενά στον τοπικό Τύπο, χωρίς να έχουν ενημερωθεί τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, χωρίς να έχει γίνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για νέους υποψηφίους, με εξαίρεση μία και μοναδική ανάρτηση στην σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου στο Facebook πριν από ένα μήνα (η οποία έγινε «νύχτα» τις 2-3 τελευταίες ημέρες  και αλλάξαν την ημερομηνία μιας και κάτι τέτοιο το επιτρέπει το Facebook!!!), είναι προφανές πως δεν έχει καμιά πρακτική αξία η προσπάθεια που ομάδα μας ξεκίνησε!

Είναι εξ ίσου προφανές ότι η απόφαση αυτή του προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου έγινε με σκοπό να μην αλλάξει τίποτα, να μην προκύψει τίποτα νέο στην αγορά της πόλης μας και χαλάσει το «μαγαζάκι!» .

Η απόφαση αυτή δεν δείχνει καν και τυπικά ότι είναι νόμιμη (ρωτήστε τους γιατί δεν έστειλαν κανένα δελτίο τύπου στα τοπικά site ?), και  σε κάθε περίπτωση καθιστά αυτές τις εκλογές ουσιαστικά παράνομες και ηθικά διαβλητές, με σκοπό να νοθεύσει το αποτέλεσμα, αφού κατάφεραν να αποκλείσει κάθε άλλη εναλλακτική πρόταση!

Για τον λόγο αυτό η ομάδα της "Επανεκκίνησης" δεν θα συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία, για την οποία δεν είχε καμία απολύτως ενημέρωση, όπως και κανένας, άλλωστε έμπορος πέραν των φίλων της κλειστής ομάδας.

Ενδεικτικό των προθέσεών τους, όσο και απολύτως ενδεικτικό για το πώς θέλουν να διοικήσουν τον Σύλλογο είναι πως δεν μας ανακοίνωσαν ποτέ την ημερομηνία των εκλογών, τη στιγμή μάλιστα που μέλη του ΔΣ, τα οποία ήταν σε συζητήσεις μαζί μας, το απέκρυβαν! Ω καιροί, ω ήθη!
                        
Αγαπητοί επιχειρηματίες. 

Στο http://es.2742.gr/ το site της Επανεκκίνησης  θα βρείτε τον οδικό χάρτη και τον σχεδιασμού μας, η υλοποίηση του οποίου θα άλλαζε την εικόνα της πόλης!

 Θα παραμείνει στην διάθεση του οποιουδήποτε επαγγελματία, άλλα και του Εμπορικού Συλλόγου, ώστε να βοηθήσει την αγορά!

Η «Επανεκκίνηση» παραμένει στην διάθεση σας για ό,τι μπορούμε να βοηθήσουμε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα νομιμοποιήσουμε με την συμμετοχή μας τις ανήθικες και γελοίες διαδικασίες, που σκοπό έχουν μόνο την δημιουργία παράγκας και του «μαγαζιού» τους!

Ας το κάνουν εκείνοι που γνωρίζουν καλά την τέχνη της εκμετάλλευσης της εμπιστοσύνης των συνάδελφων τους και είναι άριστοι στην τέχνη  του ψεύδους!
Σε περιμένουμε

 
Domalis Panagiotis
Founder & Managing Director
p.domalis@pro-othisi.gr
 +306944243370
+302742021188
www.pro-othisi.gr
Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αιφνίδια και συνωμοτική προκήρυξη για διεξαγωγή των εκλογών του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator