ΝΤΡΟΠΗ: Με ένα δελτίο τύπου copy-paste θα... γιορτάσει ο Δήμος Σικυωνίων τα 200 χρόνια από την επανάσταση !!!

0Με ένα copy-paste δελτίο τύπου θα γιορτάσει ο Δήμος Σικυωνίων τα 200 χρόνια από την επανάσταση της 25ης Μαρτίου 1821, σαν αυτά που εκδίδει κάθε χρόνο !!! (δείτε εδώ).

Η μόνη διαφορά φέτος στο δελτίο τύπου είναι ότι αφαιρέθηκε στο έγγραφο το τμήμα που λέει για την παρέλαση αφού δε θα γίνει λόγω πανδημίας.

Μόνο ντροπή για το Δήμο μας το γεγονός ότι σχεδόν σε όλους τους Δήμους της χώρας θα γίνουν εορταστικές εκδηλώσεις παρά την πανδημία και με τα ανάλογα μέτρα προστασίας, εδώ για ακόμα μια φορά θα έχουμε τα ίδια και τα ίδια.

200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση, από την Εθνική Παλιγγενεσία, από τον αγώνα των ηρωικών Ελλήνων που θάμπωσε όλο τον κόσμο και που θα τιμηθεί δεόντως σχεδόν σε όλο τον κόσμο, τελικά δεν άξιζαν ειδικής μνείας για τη δημοτική αρχή του χαβαλέ.

ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ._

Δημοσίευση: Μαρτίου 23, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΤΡΟΠΗ: Με ένα δελτίο τύπου copy-paste θα... γιορτάσει ο Δήμος Σικυωνίων τα 200 χρόνια από την επανάσταση !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator