ΚΙΑΤΟ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

0



Η ιστορική Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 θα εορταστεί πανηγυρικά στην πόλη μας όπως παρακάτω:

Ορίζεται γενικός σημαιοστολισμός και πανηγυρική φωταγώγηση δημοσίων, δημοτικών και ιδιωτικών καταστημάτων, υποκαταστημάτων τραπεζών, ιδιωτικών γραφείων και οικιών, από την ογδόη πρωινή ώρα της 23ης ως τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2021.

Την 25η Μαρτίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 στον Ιερό Ναό «Μεταμόρφωση του Σωτήρος» θα τελεστεί δοξολογία. Θα παραστούν ο Δήμαρχος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου, των Σωμάτων Προστασίας του Πολίτη και Λιμενικού Τμήματος Κιάτου.

Ο χώρος που θα γίνει η τελετή, θα οριοθετηθεί και οι προσκαλούμενοι καλούνται να λάβουν τη θέση που πρέπει, σύμφωνα με τις υποδείξεις του τελετάρχη.

Μετά τη δοξολογία θα γίνει συγκέντρωση των ανωτέρω στο Μνημείο Πεσόντων όπου θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση, θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από τoν κ. Στέκα Φωκίωνα Διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων με τη θεσμοθετημένη σειρά. Σε κάθε περίπτωση θα τηρηθούν τα μέτρα προστασίας που αφορούν στην πανδημία.

Τελετάρχης ορίζεται ο Δημοτικός υπάλληλος κ. Ευάγγελος Σκούρας.

Οι εφημέριοι παρακαλούνται να φροντίσουν για την Ιεροτελεστία.

Το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου και το Λιμενικό Τμήμα Κιάτου παρακαλούνται να φροντίσουν για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Όλοι πρέπει να συμβάλλουν για τον πανηγυρικό εορτασμό της Εθνικής Επετείου.

Κιάτο 10 Μαρτίου 2021

Ο Δήμαρχος
Σπυρίδων Π. Σταματόπουλος
Δημοσίευση: Μαρτίου 22, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator