ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

0«Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!»

200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Το Έθνος μας έρχεται από μακρυά και είναι προορισμένο να συνεχίσει την πορεία του στο Μέλλον. Μια πορεία γραμμένη με θυσίες, ιδρώτα και το αίμα συμπατριωτών που αγωνίστηκαν να κρατήσουν όρθια τα ιδεώδη της Πατρίδας. Σε αυτή την πορεία καταφέραμε πολλά ιδιαίτερα όταν επιδείξαμε Ομοψυχία και Ενότητα. Όταν κατανοήσαμε ότι πρέπει να βάλουμε το Εμείς πάνω από το Εγώ. Η Ελλάδα, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κατά καιρούς, ανήκει στις ευημερούσες χώρες του πλανήτη μας και στοχεύει πάντα ψηλότερα. Τα τελευταία χρόνια βρισκόμαστε σε μια δύσκολη καμπή της ιστορίας μας αλλά μπορούμε να ανοίξουμε ξανά τον δρόμο της ευημερίας για τις επόμενες γενιές. Το έχουμε ξανακάνει. Στο κάλεσμα της Ιστορίας θα είμαστε πάντα Εκεί για να μεταλαμπαδεύσουμε τις πανανθρώπινες αξίες της εθνικής μας παράδοσης. Αυτή είναι η μοίρα του Έθνους μας, ένας αέναος αγώνας πάλης και δημιουργίας, όπου ο καθένας από εμάς και όλοι μαζί έχουμε την ιερή ευθύνη να συνεχίσουμε το ιστορικό μας ταξίδι στο χρόνο. Χρόνια πολλά στην Πατρίδα. Χρόνια πολλά στις απανταχού Ελληνίδες και Έλληνες. Χρόνια πολλά σε όλους αυτούς που αγάπησαν και σεβάστηκαν το Έθνος μας. Ζήτω Η Ελλάδα!
Δημοσίευση: Μαρτίου 23, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator