Ν. ΤΑΓΑΡΑΣ: ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821

0


Εκπροσωπώντας την Ελληνική Κυβέρνηση για τις εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, 200 χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς, από την αχαϊκή πρωτεύουσα, την Πάτρα, δήλωσε:

«200 χρόνια ελευθερίας. 200 χρόνια ανεξαρτησίας. Σήμερα με ευλάβεια στεκόμαστε στο παρελθόν, στους ήρωες και τους αγωνιστές του ΄21.

Όταν μοιραστήκαμε, λυγίσαμε. Όταν ενωθήκαμε, μεγαλουργήσαμε. Αυτό είναι το μεγάλο διαχρονικό στοίχημα που δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ.

Η Ελλάδα μας και σήμερα περνάει δοκιμασία. Ενωμένοι θα καταφέρουμε να την ξεπεράσουμε. Κοιτώντας προς τα πίσω βλέπουμε μέρες δύσκολες, αλλά και μέρες θριάμβου. Κοιτώντας μπροστά, ατενίζουμε με αισιοδοξία και ελπίδα. Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας. Χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και στους Έλληνες».

Δημοσίευση: Μαρτίου 26, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν. ΤΑΓΑΡΑΣ: ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator