Έτοιμο πριν το καλοκαίρι το ανοιχτό θέατρο Χιλιομοδίου - ΒΙΝΤΕΟ

0Η κατασκευή του Ανοιχτού Θεάτρου Χιλιομοδίου μπαίνει στην τελική ευθεία μετά από πολυετείς καθυστερήσεις της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. 

Οι κάτοικοι του Χιλιομοδίου και εγώ προσωπικά ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Πούρο και τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου που συνέβαλαν καταλυτικά ώστε αυτό το αίτημα ετών να γίνει πραγματικότητα. 

Η Τενέα και το Χιλιομόδι έχοντας μακρά παρουσία και παράδοση στα θεατρικά δρώμενα, με τους θεατρικούς συλλόγους της περιοχής, αποκτά το δικό της θέατρο (700 θέσεων ) και γίνεται πόλος έλξης πολιτισμού.

Δημήτρης Μπίτζιος
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Κορινθίων

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 27, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έτοιμο πριν το καλοκαίρι το ανοιχτό θέατρο Χιλιομοδίου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator