ΔΙΜΗΝΙΟ: ΝΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

0



-Οι κάτοικοι της Κοινότητας Διμηνιού Κορινθίας, και όχι μόνο, κατανάλωναν τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με την ενημέρωσή τους από την Δ.Ε.Υ.Α. του Δήμου Σικυωνίων, ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ. Με λίγα λόγια νερό για όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες.

-Από τους εργαστηριακούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από την Διεύθυνση Υγείας της Π.Ε. Κορινθίας, διαπιστώθηκε ότι το νερό είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΙΝΗ ΧΡΗΣΗ από μικροβιολογικής αλλά και από χημικής απόψεως, λόγω του μεγάλου μικροβιακού φορτίου σε ολικά ΚΟΛΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ και του αυξημένου ποσοστού σε ΑΜΜΩΝΙΑ και ΝΙΡΤΩΔΗ .

-Όπως γνωρίζουμε η κατανάλωση του νερού αυτού, που είναι ακατάλληλο για ανθρώπινη χρήση, από τους κατοίκους της Κοινότητας Διμηνιού Κορινθίας και ιδιαίτερα από παιδιά, δυστυχώς έφερε δυσάρεστα αποτελέσματα για την υγεία τους.

Συγκεκριμένα νοσηλεύτηκαν δύο παιδιά ηλικίας [3] και [6] ετών, κατοίκων οικογενειών Κοινότητας Διμηνιού Κορινθίας, στο Νοσοκομείο «ΜΗΤΕΡΑ» με σοβαρές παθήσεις [Εμπύρετη γαστρεντερίτιδα από σαλμονέλα ].

-Η Δημοτική αρχή και η Δ.Ε.Υ.Α. κατόπιν των προαναφερόμενων, αναγκάστηκαν να ενημερώσουν τους Δημότες ότι το νερό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τα καζανάκι της τουαλέτας.

-Εδώ δεν μιλάμε για παράλειψη, αλλά για εγκληματική ενέργεια σε βάρος των Δημοτών από τον Δήμο Σικυωνίων και την Δ.Ε.Υ.Α. της οποίας πρόεδρος είναι ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής.

-Τον λόγο έχουν πλέον, πέραν από τους πολίτες, οι Υγειονομικές και Εισαγγελικές αρχές.

Νίκος Ζαχαρόπουλος
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 04, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΙΜΗΝΙΟ: ΝΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator