ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ Νο 82 - 16 χρόνια μάχιμοι και δίπλα στα Φενεάτικα προβλήματα

0



Φίλοι αναγνώστες,

με το φύλλο που κρατάτε στα χέρια σας εισερχόμαστε στον δέκατο έβδομο χρόνο κυκλοφορίας.

Σ' όλο αυτό το διάστημα προσπαθήσαμε να κρατήσουμε ισορροπίες, διατηρήσαμε σοβαρότητα, αποφύγαμε ακρότητες, κρατηθήκαμε στις περιοχές της αξιοπρέπειας, της ευπρέπειας και της αντικειμενικότητας, με τις όποιες κομματικές μας αποκλίσεις, που δεν τις κρύψαμε, διατηρώντας την ανεξαρτησία μας, παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες.

Σκοπός της έκδοσής μας ήταν η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, γύρω από τις δραστηριότητες του Δήμου μας, παρουσιάσεις θεμάτων γενικότερου Φενεάτικου, πολιτιστικού και πολιτικού ενδιαφέροντος, με ανιδιοτελείς ερασιτέχνες του είδους, σταθήκαμε με αξιώσεις, χωρίς οικονομικές ενισχύσεις ή άλλες παρεμβάσεις που θα υποθήκευαν την ανεξαρτησία και αυτοτέλεια μας.

Δεν διεκδικούμε δάφνες και Αριστεία, έχουμε όμως δικαίωμα να υπερηφανευόμαστε γιατί παρά τις οικονομικές μας αδυναμίες γίναμε μια αναγνώσιμη τοπική εφημερίδα, ανταγωνιστική και με ποικίλη ύλη.

Κλείνουμε αυτό το άρθρο με μια ευχή: Να μην αργήσει η μέρα αυτή που ο τοπικός Τύπος θα έχει την προσοχή και την θέση που του αξίζει, απαλλαγμένος από τα «βάρη» εκείνα που ανακόπτουν την πορεία του και τον καθιστούν εξαρτημένο από τις διάφορες σκοπιμότητες και συμφέροντα...

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και υποσχόμαστε ότι η προσπάθεια δεν σταματά εδώ, δεν επαναπαυόμαστε σε όσα έχουμε μέχρι σήμερα κατορθώσει, αλλά συνεχίζουμε με το ίδιο πείσμα, το ίδιο ασίγαστο πάθος και την ίδια θέληση για τη δική σας ενημέρωση, τη δική σας ευχαρίστηση και τη δική σας ικανοποίηση.. σας προτρέπουμε να μας διαβάζεται και σας παρακαλούμε να μας διορθώνετε, με όποιο τρόπο εσείς νομίζετε..

ΦΕΝΕΑΤΕΣ:

Τα Πολιτικά και εκλογικά
δικαιώματα στα χωριά μας.
Κοντά στις ρίζες μας…
και στην φωνή της καρδιάς μας!!!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ
ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΦΕΝΕΟΥ

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 24, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ Νο 82 - 16 χρόνια μάχιμοι και δίπλα στα Φενεάτικα προβλήματα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator