Δήμος Κορινθίων: Προληπτικοί έλεγχοι covid -19 στη Δ.Ε Σαρωνικού

0«Με αίσθημα ευθύνης θωρακίζουμε την δημόσια υγεία και προλαμβάνουμε»

Με αίσθημα ευθύνης συνεχίζει να λειτουργεί ο δήμος Κορινθίων θωρακίζοντας τους πολίτες του και την δημόσια υγεία. Πραγματοποιεί, σε συνεργασία με τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΔΥ Κορινθίας, σε όλο το εύρος του, δειγματοληπτικούς ελέγχους για τον Covid-19.

Σε συνέχεια των δράσεων που έχουν ήδη γίνει στην Δημοτική Ενότητα Τενέας, στην Δημοτική Ενότητα Κορίνθου, στον καταυλισμό των Roma στα Εξαμίλια αλλά και τους ελέγχους που γίνονται καθημερινά στο 2ο ΚΑΠΗ Κορίνθου (Σίνα & Στεφάνου), σήμερα Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι στην Δ.Ε Σαρωνικού και συγκεκριμένα στο κοινοτικό κατάστημα των Λουτρών Ωραίας Ελένης.

Οι δράσεις θα συνεχιστούν για όσο διάστημα η χώρα μας βάλλεται από την πανδημία, διαρκούν τα μέτρα και ορίζουν οι ειδικοί. Η υγεία είναι το σημαντικότερο των αγαθών και ευθύνη του δήμου Κορινθίων είναι πρωτίστως να δρα προληπτικά για την θωράκισή της, όπως και πράττει στο ακέραιο από την έναρξη της πανδημίας.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 15, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δήμος Κορινθίων: Προληπτικοί έλεγχοι covid -19 στη Δ.Ε Σαρωνικού "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator