ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΓΓΑΣ: ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ - ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ & ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ - ΒΙΝΤΕΟ

0



ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ & ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ

2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ Τ.Κ. Διμηνιού (Άνω Διμηνιό)

Επειδή ο υπεύθυνος για αυτή την κατάσταση κ. Σταματόπουλος ΑΔΥΝΑΤΕΙ να σταθεί ΥΠΕΥΘΥΝΑ απέναντι στους ΠΟΛΙΤΕΣ της Τ.Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ, να τους ενημερώσει και να ενεργήσει ανάλογα,το κάνουμε εμείς για μία ακόμα φορά!

Όποιος δεν προλαβαίνει ένα έγκλημα όταν μπορεί να το κάνει, ενθαρρύνει τη διάπραξή του. Στο Δ.Σ. δήλωσα ότι: "Το να μην ενεργείς άμεσα και να ενημερώνεις τους πολίτες για ένα τόσο σοβαρό θέμα Δημόσιας Υγείας είναι ΕΓΚΛΗΜΑ και όποιος συμμετέχει στην συγκάλυψη αυτής της πράξης ή προσπαθεί να υποβαθμίσει προς τους κατοίκους την κρισιμότητα της καταστάσεως, συμμετέχει σε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ".

Σύμφωνα με την κατεπείγουσα επιστολή του Τμήματος Υγειονομικού Ελέγχου (11.01.2021/ Αριθ. Πρωτ. :808) με αποδέκτη τον κ. Σταματόπουλο η Υπηρεσία ρητώς αναφέρει ότι: "Για την περαιτέρω πορεία του υφιστάμενου προβλήματος σας γνωρίζουμε ότι έως νεωτέρας και μέχρι εξαλείψεως των αυξημένων τιμών σε νιτρώδη και αμμώνιο ΔΕΝ θα χρησιμοποιείται το νερό του δικτύου για ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ και ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ", καθώς και ότι "μετά το πέρας των εργασιών σας να μας ενημερώσετε εγγράφως να επαναλάβουμε τη δειγματοληψία προκειμένου να αρθεί η ΔΙΑΚΟΠΗ της υδροδότησης της Τ.Κ Άνω Διμηνιού".

Επιπρόσθετα η Υπηρεσία αναφέρει ότι θα πρέπει:

1. Να διακοπεί ΑΜΕΣΑ η υδροδότηση από τη συγκεκριμένη πηγή.

2. Να γίνει τροφοδοσία των κατοίκων της περιοχής με νερό ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για ανθρώπινη κατανάλωση.

3. Να γίνει εφαρμογή εναλλακτικής θέσης υδροδότησης με κάθε μέσο και τρόπο, εξερεύνηση άλλης πηγής ή άλλου τρόπου υδροδότησης (π.χ. μεταφορά με βυτιοφόρα οχήματα).

4. Να γίνει άμεση και λεπτομερής ενημέρωση με κάθε πρόσφορο μέσο των δημοτών σας να μην χρησιμοποιούν το νερό του δικτύου για ανθρώπινη κατανάλωση. Ενημερώστε επιμελώς τους δημότες όπως απορρέει από τις υποχρεώσεις σας -σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία- για κάθε ενέργειά σας στην υδροδότηση.



Δημοσίευση: Ιανουαρίου 23, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΓΓΑΣ: ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ - ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ & ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator