Υπερψηφίστηκε ο Προυπολογισμός του Δήμου Κορινθίων για το 2021 - ΒΙΝΤΕΟ

0Κατά πλειοψηφία πέρασε ο Προϋπολογισμός του Δήμου Κορινθίων για το 2021 ύψους 86 εκ. ευρώ από την Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορινθίων την Τρίτη 21.01.21.

Ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος στην εισήγησή του αναφέρθηκε στην φιλοσοφία και τα χαρακτηριστικά του σημειώνοντας πως «Πρόκειται για έναν Προϋπολογισμό ισοσκελισμένο, αναπτυξιακό, με έντονα κοινωνικά χαρακτηριστικά, σωστά κατανεμημένο για την πόλη και τις δημοτικές ενότητες, προσανατολισμένο στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών» .

22 εκ ευρώ του Προϋπολογισμού αναφέρονται σε έργα. 9 εκ. ευρώ έχουν προβλεφθεί για τον Πολιτισμό , τον αθλητισμό και την κοινωνική Πολιτική ενώ σημαντικό κομμάτι λαμβάνουν οι μελέτες για νέα έργα. Ο Δήμαρχος δήλωσε περήφανος για την έντονη κοινωνική διάσταση του προϋπολογισμού, ανέλυσε τους στόχους και τους άξονες δράσεις του, τις υπηρεσίες που θέλει να προσφέρει στους πολίτες καλώντας τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου να τον στηρίξουν ώστε να υλοποιηθεί προς όφελος των δημοτών.

Χωρίς να καταθέσουν καμία εναλλακτική πρόταση καταψήφισαν οι παρατάξεις των κ.κ Πνευματικού, Σταυρέλη, Σπύρου και Τζέκου! Η πρόταση της παράταξης «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» δεν κρίθηκε εναλλακτική αφού δεν είχε κατατεθεί σύμφωνα με τα όσα ο νόμος 4623 προβλέπει (άρθρο 12, Ρύθμιση θεμάτων ψήφισης Προϋπολογισμού ΟΤΑ α΄ και β βαθμού).

Η εισήγηση του Δημάρχου:

  

Ολόκληρη η συνεδρίαση: https://www.facebook.com/korinthiondimos/videos/1012636562595017Δημοσίευση: Ιανουαρίου 27, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Υπερψηφίστηκε ο Προυπολογισμός του Δήμου Κορινθίων για το 2021 - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator