Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: «ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ»

0





-Ανήμερα των Χριστουγέννων από «άγνωστη αιτία» ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στους καλαμώνες την Λίμνης Στυμφαλίας, η οποία συνεχίζει το καταστροφικό της έργο μέχρι σήμερα καταστρέφοντας χιλιάδες στρέμματα. .

-Με την παρέμβαση της Π.Υ. του Κιάτου τίθεται υπό έλεγχο.

-Υπήρξε μεγάλη καταστροφή στην πανίδα και χλωρίδα της περιοχής που ακόμα δεν μπορεί να εκτιμηθεί.

-Και για να μην ξεχνιόμαστε, ως προς την, διαχρονικά, πλήρη ανυπαρξία της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων, στα σοβαρά ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος, δεν είναι η πρώτη φορά που αδυνατεί να το προστατεύσει, σε όλη την έκταση του Δήμου.

-Συγκεκριμένα, τρείς φορές, το 2013, το 2016 και το 2019 ξέσπασαν πυρκαγιές από «άγνωστη αιτία» στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων [Χ.Υ.Τ.Α.] με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολύ σοβαρά προβλήματα στην προστασία της δημόσιας υγείας από την ανεξέλεγκτη εκπομπή, για μεγάλα χρονικά διαστήματα, τοξικών αερίων.

-Πέραν αυτού η μεγάλη τοξική βόμβα του Χ.Υ.Τ.Α. που ακόμα δεν αποκαταστάθηκε, δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην περιοχή από τα στραγγίσματα των απορριμμάτων που μολύνουν το περιβάλλον της περιοχής, τον υδροφόρο ορίζοντα και την θάλασσα στο κέντρο της πόλης του Κιάτου.

Νίκος Ζαχαρόπουλος
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 28, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: «ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator