Φίλοι της Στυμφαλίας... "απολαύστε το σαν βοϊδίσιο όργωμα, αργό, σταθερό και βαθύ" - ΒΙΝΤΕΟ

0Ανήμερα των Χριστουγέννων πυρπολούν και καίγονται πάνω από 50 στρέμματα καλαμιώνες (1500 στρέμματα σύμφωνα με νεότερη πληροφορία από αξιόπιστη πηγή) στη Λίμνη Στυμφαλίας! Το έγκλημα επαναλαμβάνεται σε μικρότερη έκταση και σήμερα το απόγευμα από την εγκληματική οργάνωση που το έχει σχεδιάσει.
Άκρα του τάφου σιωπή από την Δημοτική Αρχή (όπως ακριβώς και για το ακατάλληλο νερό του Άνω Διμηνιού). Για ποια προστασία της λίμνης μιλάμε; Δεν υπάρχει κανένα Σχέδιο της Δημοτικής Αρχής για Προστασία, Εκμετάλλευση και Βιώσιμη Ανάπτυξη της Λίμνης Στυμφαλίας. Θα πάρουμε άμεσα πρωτοβουλία!
Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης ΟΗΕ, Κλιματική Αλλαγή, Natura, εκπομπές CO2, ακούγονται δυστυχώς κινέζικα σε κάποιους...

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 26, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φίλοι της Στυμφαλίας... "απολαύστε το σαν βοϊδίσιο όργωμα, αργό, σταθερό και βαθύ" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator