1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΙΑΤΟΥ: Σοβαρός κίνδυνος για την υγεία μαθητών, δασκάλων και γονέων !!!

0



1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΙΑΤΟΥ

-Σοβαρός κίνδυνος για την υγεία των μαθητών, δασκάλων και γονέων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιάτου.
Το ζήτημα της ασφάλειας και περιποίηση των σχολικών μονάδων είναι πολύ σοβαρό για όλους μας, γιατί αφορά την υγεία και προστασία των μαθητών όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης της περιοχής μας, των δασκάλων τους και γονέων
-Βρισκόμαστε στην έναρξη της σχολικής χρονιάς 2020/2021 και η κατάσταση στους εξωτερικούς και τους προαύλιους χώρους, είναι σε πολύ κακή κατάσταση, από κάθε πλευρά και κυρίως από καθαριότητα και περιποίηση.
Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιάτου, κάνουν επιδρομές νύχτα και ημέρα, οι αθίγγανοι, οι ευρωπαίοι πολίτες του Σ.Σ.
-Δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο. Καταστρέφουν όλους τους εξωτερικούς χώρους, εντός και εκτός των σχολικών αιθουσών. Κοιμούνται -πλένονται-χρησιμοποιούν τις τουαλέτες και την αυλή για τουαλέτες.
-Δυστυχώς για τα παιδιά, τους δασκάλους και τους γονείς η Δημοτική αρχή όχι μόνο είναι ανίκανη να διαχειριστεί το σοβαρό αυτό ζήτημα, αλλά είναι αυτοί που αν δεν έφεραν τους αθίγγανους στην περιοχή μας με τις συμπεριφορές και την ανυπαρξία τους, το λιγότερο τους ανέχονται.
Οι διωκτικές, οι δικαστικές και οι Υγειονομικές αρχές έχουν πλέον τον λόγο.
-Ο επικεφαλής και τα στελέχη της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων, να γνωρίζουν ότι η υγεία των μαθητών, δασκάλων και γονέων είναι πάνω από τα αξιώματα, και μάλιστα με αντιμισθία, που τους έδωσαν οι Δημότες.

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ







Δημοσίευση: Οκτωβρίου 07, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΙΑΤΟΥ: Σοβαρός κίνδυνος για την υγεία μαθητών, δασκάλων και γονέων !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator