ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια της Κικής Νανοπούλου

0



Δεκάδες είναι τα συλλυπητήρια μηνύματα προς τον δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο και την οικογένειά του, από απλούς πολίτες και φορείς, για τον αδόκητο, αιφνίδιο θάνατο της συζύγου του. Η Κική (Αγγελική) Γιώτη-Νανοπούλου έφυγε χτες το μεσημέρι από την ζωή από ανακοπή καρδιάς, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της. Η κηδεία της θα γίνει σε λίγες ώρες (12.00) από τον Απόστολο Παύλο Κορίνθου.

Μεταφέρουμε ενδεικτικά ορισμένα από εκείνα που υπέπεσαν στην αντίληψή μας ή μας κοινοποιήθηκαν προς δημοσίευση

Η Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία ήταν μαζί με τον δήμαρχο Κορινθίων όταν αυτός πληροφορήθηκε το δυσάρεστο γεγονός, και η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» προέβησαν στην ακόλουθη ανακοίνωση: «Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης αντιπροσωπείας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» στην Κορινθία, ενημερωθήκαμε για το τραγικό γεγονός του αιφνίδιου θανάτου της Αγγελικής Γιώτη – Νανοπούλου, συζύγου του Δημάρχου Κορινθίων, κ. Βασίλη Νανόπουλου. Σεβόμενοι το πένθος του Δημάρχου και των οικείων του, η αναλυτική ενημέρωση για την περιοδεία θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες. Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» και η Πρόεδρός της, κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους προς τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Νανόπουλο και την οικογένειά του». Η Γιάννα Αγγελοπούλου επισκέφτηκε τον δήμαρχο στο Νοσοκομείο Κορίνθου, πριν επιστρέψει στην Αθήνα και τον συλλυπήθηκε προσωπικά.

Η ΝΟΔΕ Κορινθίας: «Η ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Δήμαρχο Κορινθίων, Βασίλη Νανόπουλο και στην οικογένεια του για την απρόσμενη και πρόωρη απώλεια της συζύγου του, Αγγελικής Γιώτη-Νανοπούλου».

Η Οργάνωση Μελών Κορίνθου – ΣΥΡΙΖΑ: «Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κορίνθου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο της Κικής Νανοπούλου, μιας γυναίκας με διακριτό ήθος και εργατικότητα».

Η Δημοτική παράταξη «Πορεία Ευθύνης» του Αλέξανδρου Πνευματικού: «Ο συνδυασμός μας εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια κ. Δήμαρχε για τον αδόκητο θάνατο της συζύγου σας. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της και να δώσει δύναμη σε εσάς και στην οικογένεια σας».

Ο Νίκος Σταυρέλης: «Δήμαρχε τα λόγια είναι περιττά. Θερμά συλλυπητήρια. Η απώλεια της αγαπημένης σου συντρόφου αναπάντεχη. Πρέπει να σταθείς όρθιος φίλε. Δείξε δύναμη και κουράγιο και στα παιδιά σου. Καλό παράδεισο να έχει».

Το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων: «Ο πρόεδρος το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια για το τόσο δυσάρεστο και αιφνίδιο γεγονός που συνέβη στην οικογένεια του Δημάρχου μας κ. Νανόπουλου Βασίλειου. Ο Θεός να δίνει πνευματική δύναμη στον ίδιο και τα παιδιά του».

Η ΝΕ ΤΕΕ Κορινθίας: «Η Ν.Ε Κορινθίας του ΤΕΕ Πελοποννήσου εκφράζει την βαθειά λύπη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς τον Δήμαρχο Κορινθίων, τα παιδιά της και τους συγγενείς της, για τον αδόκητο χαμό της αγαπημένης τους Συζύγου, Μάνας, Αδελφής και Τέκνου. Εκ μέρους όλων των συναδέλφων, ευχόμαστε ο Θεός να δώσει δύναμη στην οικογένεια της, στις δύσκολες στιγμές που θα συνοδεύουν την απώλειά της».

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κορινθίας: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φιλολόγων Κορινθίας εκφράζει τη βαθιά του οδύνη στον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Βασίλη Νανόπουλο για την απώλεια της πολυαγαπημένης του συζύγου Αγγελικής. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας εκ βαθέων στην οικογένεια του Δημάρχου».

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό της κας Αγγελικής Γιώτη-Νανοπούλου, συζύγου του Δημάρχου Κορινθίων κου Βασίλη Νανόπουλου. Υπομονή και κουράγιο σε οικογένεια, συγγενείς και φίλους».

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου: «Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο και την οικογένειά του, για την αιφνίδια απώλεια της συζύγου του».

Το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου: «Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου θέλει να εκφράσει την βαθιά και ειλικρινή θλίψη της, για την πρόωρη απώλεια της συζύγου του Δημάρχου Κορινθίων κ. Βασίλη Νανόπουλου, Αγγελικής. Εκφράζουμε στον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Βασίλη Νανόπουλο και στους οικείους της τα θερμά μας συλλυπητήρια για την δυσαναπλήρωτη απώλεια τους».

Ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου: «Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές
αλλά και όλοι οι φίλαθλοι του Συλλόγου εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια
στον Δήμαρχο Κορινθίων Κο Νανόπουλο για τον αιφνίδιο χαμό της συζύγου του. Αντιπροσωπία του Συλλόγου με επικεφαλής τον Πρόεδρο θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία ως ελάχιστο φόρο τιμής και συμπαράστασης».

Ο Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Κορινθίας: «Το Δ.Σ του Συλλόγου πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Κορινθίας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Βασίλη Νανόπουλο για την απώλεια της συζύγου του.Ευχόμαστε στον ίδιο και στους οικείους του κουράγιο και δύναμη για να αντιμετωπίσουν την μεγάλη απώλεια της».

Το ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων: «Ο Πρόεδρος του ΚΕ.Π.Α.Π Δήμου Κορινθίων Θέμης Κουτσογκίλας, τα μέλη του Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι, εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον αδόκητο χαμό της συζύγου του Δημάρχου Κορινθίων κου Βασίλη Νανόπουλου. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια... τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο!
Το ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων ανακοινώνει ότι «αναστέλλονται, με απόφαση του Προέδρου του Κ.Ε.Π.Α.Π. κου Θεμιστοκλή Κουτσογκίλα, οι προγραμματισμένες για το Σαββατοκύριακο πολιτιστικές εκδηλώσεις, σε ένδειξη συμπαράστασης στο πένθος του Δημάρχου Κορινθίων κου Βασίλη Νανόπουλου».

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σολυγείας: «Θερμά συλλυπητήρια, κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του Δημάρχου Κορινθίων, Βασίλη Νανόπουλου για τον απροσδόκητο χαμό της συζύγου του,Κας Βασιλικής Γιώτη-Νανοπούλου. Καλό παράδεισο.»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον αιφνίδιο χαμό της κας Αγγελικής Γιώτη-Νανοπούλου, συζύγου του Δημάρχου Κορινθίων κου Βασίλη Νανόπουλου. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια της εκλιπούσας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορινθίων η "Τερψιχόρη": «Για την αδόκητη απώλεια της Αγγελικής Γιώτη-Νανοπούλου, συζύγου του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου και μητέρα του Δημήτρη και της Νάσιας, εκφράζουμε την απέραντη οδύνη μας και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά της».

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κορινθίας: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φιλολόγων Κορινθίας εκφράζει τη βαθιά του οδύνη στον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Βασίλη Νανόπουλο για την απώλεια της πολυαγαπημένης του συζύγου Αγγελικής. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας εκ βαθέων στην οικογένεια του Δημάρχου. Η μνήμη της, ζώσα, ας συντροφεύει την μετέπειτα ζωή των οικείων της και όλων όσων την γνώρισαν και την εκτίμησαν.
”Και την ποθητήν πατρίδα παράσχου μοι, Παραδείσου πάλιν ποιών πολίτην με"».

«Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΘΙΚΙΩΝ
ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ».

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σολυγείας: «Θερμά συλλυπητήρια, κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του Δημάρχου Κορινθίων, Βασίλη Νανόπουλου για τον απροσδόκητο χαμό της συζύγου του,Κας Βασιλικής Γιώτη-Νανοπούλου. Καλό παράδεισο...».

Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου "ΠΟΜΑμεΑΠΕΛ": «Με θλίψη πληροφορηθήκαμε νωρίς το απόγευμα την ξαφνική απώλεια της συζύγου του Δημάρχου Κορινθίων κ. Αγγελικής Γιώτη Νανοπούλου. Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου κ. Καραλής Νίκος , το Δ.Σ. και οι Σύλλογοι- Μέλη της, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Δήμαρχο Κορινθίων κ.Νανόπουλο Βασίλειο και στην οικογένεια και τους οικείους του για το αδόκητο χαμό της. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει.Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια. Αιωνία της η μνήμη».

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Πελοποννήσου "Οι Τσελιγκάδες": «Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Πελοποννήσου και τα μέλη του εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για τον αιφνίδιο χαμό της συζύγου του δημάρχου Κορινθίων κ. Βασίλη Νανόπουλου. Θερμά συλλυπητήρια στον δήμαρχο και στα παιδιά του. Καλό ταξίδι Αγγελική».

Στα προσωπικά τους προφίλ εξωτερίκευσαν την θλίψη τους για την απώλεια της Κικής Νανοπούλου φίλοι της οικογένειας και συνεργάτες του δημάρχου:

Ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπίτζιος: «Κική μου, έτσι θα σε θυμόμαστε, με το όμορφο χαμόγελο σου, χαρούμενη, με τον καλό τον λόγο, πάντα στα χείλη σου. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΓΓΕΛΙΚΗ! Θα μας λείψεις ΠΟΛΥ».

Ο αντιδήμαρχος Τιμολέων Πιέτρης: «Κάτι τέτοιες στιγμές σκέφτεσαι τι είμαστε τελικά. Χανόμαστε στην καθημερινότητα μας, παλεύουμε για το μέλλον μας, ενώ πρέπει να απολαμβάνουμε παραπάνω το παρόν! Το σήμερα, το τώρα, την στιγμή! Γιατί δεν ξανάρχονται! Αγαπητή μας και δυναμική Κική καλό παράδεισο! Δήμαρχε, Νάσια και Δημήτρη τα θερμά μου συλλυπητήρια! Δεν υπάρχουν λόγια πραγματικά. Δύναμη και κουράγιο!».

Ο φίλος της οικογένειας Βασίλης Μπαλάφας: «Οι φωτογραφίες γενικώς δεν σου άρεσαν και όσες υπάρχουν είναι σπάνιες. Στα πολλά χρόνια που περάσαμε μαζί έχω ξεκλέψει μερικές στιγμές σε εικόνες και πολλές περισσότερες σε μνήμες, όμορφες στιγμές. Οι καλύτερες στιγμές ήταν εκείνες που σχεδόν για όλους τους άλλους έμοιαζαν δύσκολες και δύσβατες. Τότε ήταν που η δική σου δύναμη έδινε το στίγμα ότι “θα τα καταφέρουμε” και έβαζε όλα τα υπόλοιπα σε κίνηση. Αυτές είναι οι στιγμές που κράτησα όταν τα πράγματα φαίνονταν για τους πολλούς εύκολα και ανθόσπαρτα. Με αυτές θα σε θυμάμαι, με αυτές σε αποχαιρετώ. Από όλη την οικογένεια, καλό ταξίδι Κική…».

Η Νίνα Κασιμάτη: «Τα κακά νέα μαθαίνονται γρήγορα ! Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το σοκαριστικό νέο της ξαφνικής απώλειας της Κικής .Της συζύγου του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανοπούλου ,που ήταν πάντα στο πλευρό του και στο πλευρό των παιδιών της .Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά της».
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 12, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια της Κικής Νανοπούλου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator